kommunikation i dagens samfund

når det kommer til at skabe en stærk rapport med ethvert medlem af samfundet, er det meget vigtigt at skabe en stærk form for kommunikation. I dag er der mange avancerede og forskellige medier, som enkeltpersoner bruger til at skabe en form for kommunikation med hans/hendes venner, familiemedlemmer eller betydningsfulde andre. Samfundet som helhed er blevet desensibiliseret til social bevidsthed om hinanden og er blevet mentale slaver til andre fortyndede former for kommunikation. Disse specifikke former inkluderer sms, sociale medier og SMS-applikationer som f.eks. Vil du have objektive beviser? Gå til enhver social indstilling for eksempel: en restaurant, en park eller måske endda en social familiesammenkomst på en herlig søndag eftermiddag. I disse typer af sociale indstillinger, vil du finde en overflod af mennesker distraheret af deres egne elektroniske gadgets i stedet for at engagere sig i en intellektuel dialog med deres kolleger kohorter. De er mere bekymrede over, hvem der” kunne lide ” deres sene fredag aften selfie snarere end at injicere et par tankevækkende ideer og udsagn inden for deres forældres middagssamtale. Som resultat, mange af os er blevet mere socialt akavet som årene går og har mistet evnen til at engagere sig i en ordentlig form for kommunikation.

derfor er det bydende nødvendigt i dag at have mere social takt, mens du bruger kommunikation som den vigtigste nøglekomponent i forståelsen af hinanden. I videregående uddannelse er det ikke anderledes. Et stærkt bånd mellem studerende og professor er meget afgørende for en vellykket akademisk karriere. Nogle studerende kender betydningen af at etablere et stærkt kammeratskab med deres professorer, som i sammenhæng sætter tonen for en mere optimistisk vej med høj uddannelsesmæssig succes. Andre studerende mangler de sociale færdigheder, og de er inapt til selv at engagere sig i en formel dialog eller endda til tider at konstruere en logisk komplet tanke. Dette er meget skadeligt for enhver studerende, der ønsker at have en massiv grad af college succes. Som studerende ved Florida National University skal man engagere sig med sin universitetsprofessor, når en “typisk” situation opstår. Uanset om det er en ufuldstændig karakter, mistet opgave, manglende klasser eller endda ikke har internetadgang til dine fjerne læringskurser på grund af sygeligt vejr; det er altid klogt at kommunikere formelt med din universitetsprofessor. Der er faktisk ingen undskyldning for, at nogen ikke opretter en “kommunikationsbro” med sin professor. Med så mange kommunikationsveje som smartphones, SMS-applikationer, e-mail og endda den “avancerede” opfindelse kaldet en telefon, bør der ikke være nogen plausibel undskyldning, der kan fremstilles for at forklare manglen på kommunikation.

Hvordan kan vi kommunikere mere effektivt med vores professorer ved Florida National University? Der er tre specifikke måder, hvorpå en studerende kan kommunikere med sin professor. Den første måde er gennem direkte dialog, som er en simpel “en til en” samtale, der kan være tilstrækkelig med enhver akademisk sag med din egen professor, så vær ikke genert for at deltage i samtale. En anden måde er via e-mail. Denne metode vil også opfylde eventuelle resterende akademiske problemer med din professor. Derudover vil du oprette bevis for, at du faktisk talte med ham/hende, hvis intet bliver løst. Brug din e-mail som en “kvittering” for samtale. Endelig er en elektronisk chat en anden vej, hvor online studerende kan tage. Hvis du i øjeblikket tager en online klasse, kan du faktisk bruge en “elektronisk chat” via Blackboard-systemet. Dette er også en effektiv måde at kommunikere med din professor.

Afslutningsvis vil oprettelse af en stærk kommunikationsplatform med din professor hjælpe dig med at udmærke dig akademisk i det lange løb. Tag ansvaret for de ressourcer, der er givet til dig, så du kan føle dig godt tilpas, når der er en “akademisk vejspærring”. Det er dit ansvar som studerende at tage sig af din akademiske karriere, og i slutningen vil du takke dig selv for at tage alle de nødvendige målinger, når tiderne bliver hårde. Både du og din professor vil drage fordel af det, og du vil have en følelse af trøst ved at vide, at du tog de rette skridt til at tage sig af din akademiske situation.

Gabriel Leon
Akademisk Rådgiver
(305)821-3333 Ekst. 1069