Laura Govan

hun er smuk. Hun er fantastisk. Hun er genial. Hun har en million dollar smil. Hun er en succesfuld berømthed. Hun er en achiever. Hendes fantastiske arbejde havde gjort hende til en million fans. Alle komplimenter for hendes præstationer går til hendes engagement og engagement i hendes arbejde. Hun er ingen ringere end den superdynamiske, Laura Govan. Introduktion Laura Govan er en meget populær Reality-tv-stjerne. Hun er bedst kendt for sit udseende på VH1 Reality Vis, Basketball koner. Desuden er hun også populær til TV-udsendelser som I dream of nene: brylluppet og Huff Post ‘ s BV 365. Tidligt liv Laura Govan blev født den 21. September 1979, og det gør hendes alder 37 år på dette tidspunkt. Hendes fødested var Oakland, USA. Hun er amerikaner. Hun er af afroamerikansk afstamning. Gloria Govan og Lonnie er hendes søskende.

uddannelse og faglige resultater

efter at have afsluttet sin high school eksamen, Laura Govan indskrevet på. Hun spillede basketball, baseball, og fodbold i løbet af hendes college år. Før hun blev forlovet med Gilbert, arbejdede hun som Public Relations Officer for Sacramento Kings og Los Angeles Lakers. Hun var også assistent for basketballspilleren Shah. På grund af sine talenter tilbød hun en stilling som hovedtræner for Santa Carla Universitets kvindebasketball. Hun afviste tilbuddet, da hun var gravid med Gilberts Baby.

personlig profil

Da Laura Govan tjente en masse navn og berømmelse gennem sit reality-tv-program Basketball koner. Imidlertid, hun er populær, men nogle kontroverser jager altid hende. Hun var i et forhold med Gilbert Arenas i lang tid. Deres dating forhold startede i 2002. De havde været sammen i en periode på 12 flere år. De har været gift og boet sammen som en mand og en kone. Alligevel, deres forhold har været knyttet til flere opbrud og genforeninger, men deres forhold er forbi, og i øjeblikket bor de ikke sammen. Sammen har de fire børn. Ifølge kilder sparkede Gilbert Arenas Laura og deres fire børn fra hans hus. I øjeblikket, hun er single. Hun har ikke en kæreste.

Laura Govan har fremsat nogle alvorlige beskyldninger mod sin egen søster Gloria Givan. Hun nævnte sin søster Gloria Govan i øjeblikket dating hendes tidligere ægtefælle.

Laura Govan har en perfekt figur. Hun er bredt beundrere af sine fans og tilhængere for hendes varme udseende og smukke billeder. Hun har en perfekt højde på 6 fødder og 3 tommer.

fakta, løn& nettoværdi

Laura Govan har en million beundrere fra hele verden. Hun er populær på sociale netværkssider. Man kan se hendes kvidre på kvidre. Hendes fans vokser meget på Facebook og Instagram. Hendes karriereindtjening er ekstraordinær. Hun har en anslået nettoværdi på $ 10 millioner dollars. Hun modtog $10k om måneden fra Gilbert til støtte for sine børn.