min Pick for bedste GoPro Float Pole

Spar $220 på GoPro HERO9 Black Bundle ($349.98)

gør dig klar til sommer sjov med GoPros aftale om HERO9 Black. HERO9 er deres nyeste og bedste kamera. Det er et bundt, der inkluderer HERO9 Black, et 1-årigt abonnement på GoPro, et gratis ekstra batteri (disse er meget praktiske) og et gratis 64 GB SD-kort (en opgradering fra den sædvanlige 32 GB). Det er alt for $349,98.

ikke alle GoPro-tilbehør fungerer godt i vandet. Nogle er modtagelige for vandskader, især i saltvand. Nogle bliver vandlidende. Og nogle arbejder simpelthen ikke i vandet. Så hvis du tager din GoPro i vandet, er det en god ide at sikre dig, at dit tilbehør er op til opgaven. Det inkluderer tilsyneladende simpelt tilbehør som selfie-pinde, poler og håndtag.

en af de umiddelbare udfordringer ved at skyde i vand med GoPros er, at de ikke flyder. Hvis du er i en pool, der kun er 6 meter dyb, er det ikke meget af et problem. Men hvis du er i dybere farvande—måske surfing, body boarding, kajakroning, snorkling, dykning eller sejlsport—vil du ikke have dit kamera ender på bunden af havet, søen eller floden. Der er flere forskellige måder at få GoPros til at flyde, og jeg har dækket nogle af dem separat. Hvad jeg fokuserer på her er GoPro float poler, der giver dig flotation samt udvidelse. Det er værd at bemærke, at der er en hel del GoPro-poler, der markedsføres som vandtætte, men det betyder ikke, at de flyder. Jeg fokuserer her på dem, der giver opdrift.

traditionelle bobber håndtag flyder, men de giver dig kun omkring 6 tommer rækkevidde, højst. Men hvad nu hvis du vil have lidt ekstra rækkevidde for at komme tættere på eller et højere udsigtspunkt? Måske vil du komme tættere på det undersøiske dyreliv (og nej, jeg tolererer bestemt ikke at genere dyrene), eller måske vil du have et højere udsigtspunkt for et andet perspektiv end standard øjenhøjde.

standard selfie sticks eller poler giver dig meget mere rækkevidde, men de flyder ikke, Og jeg har erfaret, at de ofte hurtigt fyldes med vand og bliver vandlidende.

men der er et par GoPro float pole muligheder, der er designet specielt til vandet, har flotation, og omfatter også udvidelser til at give nogle ekstra rækkevidde. Sagt på en anden måde: de er flydende selfie sticks. Jeg har prøvet nogle af de bedste, og her er hvad jeg har fundet.

min Top Pick: MicroJib strøm

Min nuværende pick af GoPro float poler er MicroJob strøm. Det er kun en skygge kortere end de andre, når den er helt udvidet, men når den trækkes tilbage, er den en meget mere kompakt pakke ligesom et traditionelt bobberhåndtag.

Udvideligt GoPro Flydende Håndgreb + Vandtæt Kamera Pole Mount 6.5-23'...
Udvideligt GoPro Flydende Håndgreb + Vandtæt Kamera Pole Mount 6.5-23″…

  • strækker sig fra 6,5 til 23 ”
  • Ergonomisk greb

det løser problemet lidt anderledes end de andre. I stedet for at have flotation gennem Polens længde, leveres al flotation fra luften i det hule, pæreformede håndtagsgreb. En tynd teleskopstang kommer ud af midten af den, med hver sektion låst på plads med en hurtig drejning.

så det fungerer perfekt som et standard floaty håndtag. Men de teleskopiske sektioner giver dig ekstra rækkevidde. Med andre ord får du begge i en. Endnu bedre, det fungerer også meget godt som et grebhåndtag ud af vandet.

teleskopsektionerne er tynde, men de ser ud til at være lavet af aluminium snarere end plast. Selvom det tilføjer lidt ekstra vægt, gør det en forskel med stivhed, og jeg har ikke fundet nogen af piskebevægelsen, du kan få med nogle andre tynde teleskopsektioner.

tilbagetrukket længde: 6,5 tommer / 16,5 cm
udvidet Længde: 23 tommer / 58 cm

der er dog et par tricks, jeg er stødt på for at bruge det. Før du pakker det væk, vil du gerne lade stangen lufttørre, mens den forlænges. Det er let for vand at blive fanget ned i håndtagssektionen. Og som med næsten alle slags teleskopsegmenter, vil du prøve at gøre dit bedste for at undgå at få sand eller grus fastklemt derinde. Jeg har ikke haft det syltetøj på mig, men teleskopafsnit er næsten altid tilbøjelige syltetøj.

et mindre greb jeg har er, at det bruger hvidt i stedet for en høj synlighed gul, orange eller grøn. Det meste af tiden er det ikke et problem, men det kan være noget, hvis du forsøger at få øje på float blandt brash is eller surf skum. Der er en lille orange fane på enden af håndtaget, der bruges som fastgørelsespunkt for håndledsremmen, men jeg ville være endnu gladere, hvis alle de hvide områder blev erstattet med noget lysere.

GoPole EVO

GoPole har specialiseret sig i flydende forlængerstænger. De har flere modeller, herunder den lange rækkevidde, der strækker sig op til 40 tommer, og Reach Mini, der kollapser ned til 7 tommer og ud til 21 tommer.

den jeg har brugt er EVO, som falder i midten og har et udvidelsesområde fra 14 tommer til 24 tommer.

GoPole GPE-10 EVO 14-24' flydende forlængerstang til GoPro-kameraer...
GoPole GPE-10 EVO 14-24″ flydende forlængerstang til GoPro-kameraer…

  • 2-Stage flydende teleskopiske krop-strækker sig fra 14″ op til 24″, fuldt stramme vride forlængelse lås til…
  • direkte GoPro-forbindelse-ingen adaptere nødvendige

det overordnede design af GoPro EVO ligner meget mere en traditionel selfie-pind. Den trækker sig ikke ind i en så kompakt pakke, men den strækker sig lidt længere end Mikrojib-strømmen.

dens kerne består af to gennemsigtige rør, hvor den ene glider ind i den anden. De er adskilt af en o-ring for at holde vandet ude. I den ene ende er et håndtag. I den anden ende er kameraets monteringspunkt.

på mange måder er dette meget som en traditionel selfie stick. En drejelås i midten låser forlængelsen på plads. Forskellene er, at låsemekanismen er designet til at holde vandet ude. Det betyder, at rørene selv bliver floatation ved at holde luft. Det andet er, at rørene er gennemsigtige.

tilbagetrukket Længde: 24 tommer / 61 cm
udvidet Længde: 14 tommer / 35,5 cm

den leveres med en håndledsrem, der tilsluttes 1/4-20 (stativ) – stikket i bunden af håndtaget. Der er også plastikklip designet til GoPro Smart Remote, der klipper på bundafsnittet (men er lettere at støde i vandet, end jeg gerne vil). GoPro-forbindelsen er smeltet sammen på spidsen og kan ikke fjernes, så hvis du vil bruge flydestangen med et kamera eller en enhed, der ikke bruger den vedhæftede stil, skal du bruge en adapter.

det fungerer godt, men der er et par områder, hvor det går dårligt sammenlignet med Mikrojib-strømmen. For det første er det et ganske specialiseret stykke kit i den forstand, at det er designet til at blive brugt i vandet og giver mindre mening ud af vandet. Når den trækkes tilbage, er den stadig ret lang—omkring 14 tommer—hvilket gør den mindre bærbar. Og hvis du skal bære en selfie-stick i fuld størrelse, er der ikke-flydende versioner, der kan give dig langt mere rækkevidde, og som er lavet af mere robuste materialer, der kan klare de uundgåelige stød og slag, når du rejser uden at forårsage revner, der er dealbreakers.

Camkiks 2in1 Bobber og Pol

Camkiks 2in1 Bobber og Pol er næsten identisk med GoPole EVO. Det er en anden to-sektion, gennemsigtig selfie stick, der ser meget, meget ligner GoPole EVO. Den udvidede længde er den samme, men den er lidt længere, når den er helt tilbagetrukket, hvilket ikke vil være alles præference. Men der er et par designvalg, der får mig til at foretrække Camkiks version frem for Gopoles.

vandtæt teleskopstang flydende håndgreb-kompatibel med...
vandtæt teleskopstang flydende håndgreb – kompatibel med…

  • to løsninger i en: du kan bruge dette produkt som et Bobberhåndgreb eller som en teleskopstang. Lås…
  • FLYDER I VAND: Når du slipper dette flydende håndgreb / stang i vandet, flyder det. Dens lyse…

den første er, at når samlingen er helt udvidet, er samlingen mellem sektionerne fastere med mindre vingling. I praksis er det usandsynligt at gøre så meget forskel. Men jeg vil tage et fastere greb over en vaklende.

det andet er, at du kan skrue af håndtaget på håndtaget for at udsætte det indre af håndtaget. Du kan bruge den som en vandforseglet beholder til nøgler eller andre små genstande, du vil holde tørre.

det tredje er det 2in1-aspekt, som produktets navn henviser til. Du kan skrue forlængerrørene helt ud, og fastgør kameraet direkte til håndtagssektionen ved hjælp af en adapter, der kommer i kassen. Det gør det til et håndtag greb. Metoden, den bruger til at gøre dette, er ikke så praktisk som MicroJib—strømningens metode—du har brug for den separate adapter og skal derefter gøre noget med flyderørene-men det fungerer og tilføjer alsidigheden. Du har derefter et valg. Som standard vil det flyde ligesom en almindelig håndtag bobber. Men hvis du har brug for neutral opdrift til dykning, kan du fylde rummet med vand.

tilbagetrukket længde: 6,7 tommer / 17 cm
udvidet længde: 15,7 tommer / 40 cm

den kommer i høj synlighed gul eller orange og inkluderer en håndledsrem (der ikke tager stativstikket i bunden af håndtaget, som GoPole-versionen gør) og en aftagelig fjernholder (som igen støder for let af efter min smag).

Kompatibilitet

disse markedsføres generelt som GoPro float poler, og mængden af opdrift de har er rettet mod de fleste GoPro modeller1, men det er muligt at bruge dem med andre små vandtætte kameraer. Du skal dog teste flotationen med andre kameraer for at sikre, at der er nok opdrift—noget som Olympus TG-6 ville nok være for tungt, for eksempel.

hvis actionkameraet allerede bruger GoPro-trestrenget fastgørelsessystem, som kameraer som dem fra Akaso og DJI Osmo-handlingen gør, er du klar. Bare monter kameraet og væk fra dig. Hvis dit kamera ikke bruger dette system, skal du bruge en adapter. Den mest almindelige type ville være en omvendt GoPro stativadapter, der forbinder GoPro-vedhæftet fil til en standard stativtråd.

ting værd at vide

disse poler flyder, men flotationsfunktionaliteten er kun for at forhindre kameraet i at synke. Ja, jeg ved, det lyder lidt fjollet, men hvad jeg mener er, at de ikke er egnede som flydende platforme til optagelse. (Disse typer af floats eksisterer, som denne.) Det skyldes, at den måde, hvorpå disse alle flyder, er ved at vippe omvendt i vandet med kun spidsen af håndtaget, der stikker op over vandoverfladen. Billedet på forsiden af kassen på GoPole EVO er vildledende i denne henseende, for eksempel—det flyder ikke på den måde, som billedet kan fortolkes for at vise.

med de modeller, hvor forlængerrørene danner flotationen, skal de udvides fuldt ud for at kunne flyde tungere GoPro-modeller som Fusion eller potentielt en GoPro med udvendigt tilbehør fastgjort. Udvidelse af sektionerne betyder, at de kan holde mere luft. Polerne er designet til at flyde uden at blive udvidet, når standard GoPro modeller er fastgjort uden udvendige tilbehør monteret.

jeg vil prøve at holde øje med nye bemærkelsesværdige muligheder, der bliver tilgængelige, og prøv mit bedste for at teste dem og opdatere her efter behov. Der er en nuværende model, som jeg især er interesseret i at prøve, men endnu ikke har haft chancen–Smatree Carbon Fiber floating pole.

Smatree kulfiber aftagelig udvidelig flydende stang kompatibel til...
Smatree kulfiber aftagelig udvidelig flydende stang kompatibel til…

  • S3C er den længste flydende stang til gopro på det nuværende marked, når 39,5″, når den strækker sig fuldt ud.”‘
  • S3C er kombineret med en udvidelig pol( fra 12,5″ til 28″) og en flydende pol(12,5″). Disse to…

  1. se afsnittet ting at vide nedenfor om at bruge dem med tungere modeller som GoPro Fusion. ↩

billeder og produktinformation fra blev sidst opdateret den 2021-03-25 kl 01:53. Produktpriser og tilgængelighed er nøjagtige fra den angivne dato / tid og kan ændres. Alle oplysninger om pris og tilgængelighed, der vises på på købstidspunktet, gælder for køb af dette produkt.

dette indlæg blev sidst ændret den 5. oktober 2020 10: 46 er