Polaris 280 VS 380

Polaris vakuum-feje 380 Tryk side Pool Cleaner

altid et populært valg for pool ejere, Polaris konstant producerer kvalitet, holdbare produkter, der får arbejdet gjort. 380 pres Side Cleaner er en af disse top produkter så vidt de bedste automatiske pool rengøringsmidler gå.

ved første øjekast ser 380 ud som det lettere valg, men pas på, at det er dyrt og kræver en ganske stor mængde vedligeholdelse. Selvom det ikke burde skræmme dig væk, er det den stærkere maskine mellem 280 og 380. De har begge funktioner, der passer til alles behov.

så lad os se på hvilke funktioner der passer til dig…

Polaris 380 har kraften i tre vakuumstråler og har en hurtigere driftstid. En hurtigere løbetid betyder, at du sparer flere penge i det lange løb. Hvis du konstant skal køre din poolrenser, tilføjer den tid og energiforbrug virkelig.

hvis du har en stor pool og en stor mængde affald, vil 380 virkelig udføre for dig. Den har en indbygget affaldspose, der samles, når den kører. Det betyder, at du ikke behøver at tømme den så ofte som du gør med en manuel skærmrenser.

få et greb…

det tredobbelte vakuum giver det et mere kraftfuldt greb og kan effektivt rengøre svært tilgængelige hjørner i mærkeligt formede puljer. Men for at betjene denne særlige trykrenser har du brug for en boosterpumpe, og de sælges separat. 380 har også et beskyttende ydre lag, der holder det sikkert mod solskader.

380 blev designet med et bæltedrevsystem, som er ret let at udskifte og vedligeholde. Den 31 fods slange, der følger med pumpen, der er nødvendig for at betjene, giver dig den rækkevidde, du har brug for til de større puljer. 380 vil skrubbe og feje alle overfladerne i din pool effektivt og efterlade dig med mousserende blå vand.

som en lille rover…

Polaris 380 har et rent udseende til det, for det meste hvide funktioner med et strejf af blå. Fire hjul gør det muligt at navigere rundt i bunden af din pool som en lille rover. Inkluderet er to filtreringsposer, så du har en sikkerhedskopi, hvis den originale bliver for slidt.

du kan også købe en tune-up kit med de fleste af de reservedele, du nogensinde kunne brug for. Let at samle, men dyrt at vedligeholde, så længe du tager dig af din poolrenser, tager den sig af dig.