Richard M. Hicks Consulting, Inc.

NetMotion Mobility som et alternativ til DirectAccess som jeg skitserede i et nyligt blogindlæg, har der været meget spekulation omkring slutningen af livet (EOL) for Microsoft DirectAccess. Dette er ikke overraskende, da Microsoft ikke har foretaget nogen investeringer i DirectAccess siden introduktionen af vinduer Server 2012. For nylig begyndte Microsoft at promovere sin altid på VPN-løsning som et alternativ til DirectAccess. Mens DirectAccess ikke er blevet formelt forældet, opfordrer Microsoft aktivt organisationer, der overvejer DirectAccess, til altid at implementere på VPN i stedet, som angivet her.

 NetMotion Mobility som et alternativ til Microsoft DirectAccess

kilde: https://docs.microsoft.com/en-us/windows-server/remote/remote-access/vpn/vpn-top#advanced-vpn-connectivity

DirectAccess alternativer

det er vigtigt at sige, at på tidspunktet for dette skrives (April 8, 2019), DirectAccess er stadig fuldt understøttet i Vinduer 10 og vil være for levetiden af vinduer Server 2019. Fremtiden for DirectAccess er dog bestemt begrænset, og kunderne bør begynde at overveje alternative fjernadgangsløsninger.

altid på VPN

Microsoft placerer altid på VPN som erstatning for DirectAccess. Altid på VPN tilbyder nogle vigtige nye funktioner mangler fra DirectAccess. For eksempel, altid på VPN understøtter alle vinduer 10 klient SKU ‘ er, ikke bare Enterprise og uddannelse som DirectAccess gør. Altid på VPN inkluderer Vigtige sikkerhedsforbedringer såsom betinget adgang med systemsundhedskontrol, adgangskontrolliste (ACL) håndhævelse pr.

altid på VPN-begrænsninger

men altid på VPN har også nogle alvorlige begrænsninger. For eksempel fungerer altid på VPN kun med vinduer 10. Vinduer 7 understøttes slet ikke. Administration og support altid på VPN har sine egne udfordringer. Det kan ikke styres ved hjælp af Active Directory og gruppepolitik på den traditionelle måde. Du skal bruge Microsoft Intune, System Center Configuration Manager (SCCM) til at konfigurere og administrere VPN-klienter.

NetMotion Mobility

jeg er begejstret for at kunne meddele, at jeg for nylig har indgået et samarbejde med NetMotion for at levere deres sikre fjernadgangsløsninger til organisationer, der leder efter alternativer til DirectAccess og altid på VPN. NetMotion Mobility giver den samme sømløse og gennemsigtige, altid på fjernadgang med nogle ekstra vigtige funktioner, der ikke er inkluderet i DirectAccess og altid på VPN.

bred kundesupport – NetMotion Mobility kan give DirectAccess-lignende fjernadgang til alle versioner og SKU ‘ er af vinduer samt Mac, iOS (iPhone og iPad) og Android.

forbedret sikkerhed – NetMotion Mobility omfatter finkornet politikhåndhævelse for at begrænse netværksadgang baseret på en lang række parametre, herunder IP-adresse, protokol, port, applikation, tidspunkt på dagen, placering og netværkstype (f.eks.). NetMotion Mobility inkluderer også integreret netværksadgangskontrol (NAC) til validering af enhedskonfiguration Inden tilslutning, hvilket sikrer det højeste sikkerhedsniveau for eksterne slutpunkter. Flere detaljer her og her.

forbedret ydelse – NetMotion Mobility klient til server kommunikation er optimeret til at forbedre pålidelighed og ydeevne. Netværkstrafik komprimeres og prioriteres for at sikre optimal ydelse til kritiske applikationer. Session persistens gør det muligt for mobile medarbejdere at forblive forbundet i tider med dårlig forbindelse eller ved roaming mellem forskellige netværk. Flere detaljer her.

større synlighed – NetMotion Mobility giver et væld af detaljerede oplysninger til at udføre analyse og fejlfinding for fjernforbindelser. Oplysninger om ydeevne og diagnostik logges i realtid og giver administratorer vigtige data og indsigt til hurtigt at identificere og løse forbindelsesproblemer. Flere detaljer her.

bedre support – NetMotion Mobility understøttes af dedikerede, højtuddannede supportteknikere med dyb produktoplevelse. NetMotion support er ikke differentieret. Supportingeniøren, der besvarer telefonen, håndterer sagen indtil opløsning.

specialbygget Enterprise VPN

følgende artikler giver flere detaljer om NetMotion Mobility specialbygget enterprise VPN.

  • NetMotion Mobility specialbygget Enterprise VPN
  • NetMotion Mobility specialbygget Enterprise VPN avancerede funktioner

Lær mere om NetMotion

NetMotion Mobility er en virkelig omfattende fjernadgangsløsning og et fremragende alternativ til DirectAccess. Hvis du vil vide mere om NetMotion Mobility og se det i aktion, skal du udfylde nedenstående formular, så kontakter jeg dig.

yderligere oplysninger

altid på VPN og fremtiden for DirectAccess

NetMotion og DirectAccess sammenligning hvidbog

NetMotion og Skype for Business demonstration video

NetMotion hjemmeside