skridt til at tage efter en atten hjul lastbil ulykke

i betragtning af den store størrelse og vægt af en atten hjul lastbil på vejen, ulykker, der involverer denne type køretøj er ofte ødelæggende og traumatisk for ofre i andre køretøjer på vejen. Væsentlig skade på ejendom, alvorlige kvæstelser og endda død er almindelige resultater efter et styrt med en atten-hjulet. Ofte er ofre ofte tilbage uden at vide, hvad de skal gøre, eller hvem de skal tale med efter en ulykke med en stor kommerciel lastbil, men de erfarne lastbilulykkesadvokater på Las Vegas office of Henness & Haight er her for at hjælpe. Ring til kontoret eller kontakt os online for at planlægge en gratis konsultation af din sag efter en ulykke med en atten-hjulet i Nevada.

dokument scenen

hvis det er muligt, prøv at dokumentere scenen efter ulykken. Hvis du er skadet og har brug for lægehjælp, skal du bede en anden om at dokumentere scenen for dig. Dette inkluderer at få navn, adresse, og telefonnummer på alle andre parter, der er involveret i ulykken sammen med kontaktoplysninger fra eventuelle vidner. Derudover skal du tage fotos og videoer af crashscenen, hvilket kan være utroligt nyttigt senere i din juridiske sag. Ring til politiet, og få dem til at dokumentere scenen også i en ulykkesrapport.

søg øjeblikkelig medicinsk behandling

hvis du overhovedet er skadet efter en ulykke med en atten hjulvogn, er det vigtigste, at du straks søger medicinsk behandling. Dette er vigtigt af en række årsager, den første er, at du får behandling for de skader, du er opmærksom på, og lægerne kan sikre, at der ikke er andre skader, såsom indre traumer, der kræver pleje. Den anden grund til, at dette er vigtigt, er, at det skaber samtidig dokumentation om omfanget af dine kvæstelser umiddelbart efter ulykken. Ved at vente på at se en læge vil forsikringsselskaberne ofte forsøge at argumentere for, at dine skader ikke var så alvorlige, som du hævder, og at du ikke har ret til så meget i erstatning for ulykken.

Saml optegnelser og dokumentation

Saml optegnelser og dokumentation om ulykken i dagene og ugerne efter styrtet. Dette omfatter poster såsom lægejournaler og udgifter, lægens anbefalinger til opfølgning behandling, papirarbejde fra dit job om tabt arbejde og indkomst, kvitteringer for kilometertal til og fra behandling, og andre regninger, der skyldes ulykken.

leje en erfaren personskade advokat

endelig opsøge tjenester af en erfaren personskade advokat til at håndtere din sag. Tal ikke med en forsikringsjustering eller nogen anden, før du ansætter en advokat til at håndtere dit krav, da din advokat normalt er den eneste part, der er involveret i lastbilulykkesager med dine bedste interesser i hjertet. Sørg for at ansætte en advokat med omfattende vellykket erfaring med atten hjulsager, så du ved, at du arbejder med det bedste på dit krav.