sygepleje-Bachelor of Science (BSN)

“jeg synes, at den intime klasseindstilling er vigtig, især hvis du vil have nogen til at være meget opmærksom på, hvordan du skrider frem.”

Ilse Isidro-Antonio
×

  • Ansøg i dag
  • Anmod om mere Information
  • programdetaljer
  • Hent et ark
  • Mary Black School of Nursing
  • kursuskatalog

for nogle er der ingen større forfølgelse i livet end at bringe sundhed, helbredelse og fysisk komfort til dem i nød. Det er præcis, hvad sygeplejersker gør hver dag. Sygeplejeprogrammet på Upstate er bredt anerkendt blandt de bedste i sydøst, med kandidater meget efterspurgte i hele regionen.

en ekstraordinær Standard for Undervisning, Uddannelse og teknologi

designet til studerende, der kommer fra gymnasiet såvel som voksne elever, tilbyder Sygeplejeprogrammet på stedet, online og interinstitutionelle kursusmuligheder, som alle er kendetegnet ved den samme ekspertise, der har sat Mary Black School of Nursing fra hinanden i årtier. Akkrediteret af Kommissionen for Collegiate Nursing Education (CCNE) og godkendt af South Carolina Board of Nursing, samarbejder skolen med respekterede sundhedsorganisationer i hele staten.

som studerende træner du i et avanceret simuleringscenter, får enestående instruktion fra dygtige ledere og har adgang til en bred vifte af kliniske muligheder på respekterede steder. Dette er blot nogle få grunde til, at 100 procent af vores kandidater begynder vellykkede sygeplejekarrierer inden for tre måneder efter eksamen, praktiserende i 36 stater og på tre kontinenter.

University of South Carolina Upstate ‘ s sygeplejeprogram er godkendt af South Carolina Board of Nursing. Baccalaureate og kandidatuddannelser i sygepleje ved USC Upstate, Mary Black School of Nursing er akkrediteret af Kommissionen for Collegiate Nursing Education (www.ccneaccreditation.org). skolen samarbejder med respekterede sundhedsorganisationer i hele staten.