tandpleje / PRE-DENTISTRY

tandpleje/Pre-Dentistry praktikophold

International Medical Aid (IMA) er en non-profit organisation, der giver sundhedspleje frivillige og praktikophold programmer for bachelorstuderende, kandidatstuderende, beboere og praktikere i de områder, der har mest brug for det: Østafrika, Sydamerika og Caribien. Ved at yde akut behov for sundhedshjælp til befolkningen i disse regioner, vi hjælper deltagerne med at få værdifuld eksponering for discipliner som medicin, tandpleje, sygepleje, mental sundhed, Folkesundhed og fysioterapi gennem en etisk baseret tilgang til pleje. Vores programmer giver også praktikanter og frivillige mulighed for at fordybe sig i skønheden og kulturen på vores eksotiske destinationer gennem unikke eventyrprogrammer ledet af erfarne og pålidelige rejseguider. Baseret på principperne om integritet, respekt, engagement og fantasi giver IMA en sikker og gensidigt fordelagtig oplevelse, hvor eleverne kan yde et meningsfuldt bidrag til dårligt stillede befolkninger over hele verden.

Programfilosofi

International Medical Aid (IMA) tilbyder once-in-a-lifetime muligheder for tandlæger, Tandplejere, tandskoleelever og pre-dentistry undergraduates til at arbejde i travle internationale sundhedsvæsen, mentoreret af vores fremragende personale af dedikerede tandlæger og andre sundhedspersonale. Disse programmer blev udviklet på Johns Hopkins University. Vi samarbejder med et omfattende netværk af offentlige og private sundhedsfaciliteter, så vores frivillige er i stand til at udnytte deres færdigheder til at forbedre sundheden i de samfund, de arbejder i, mens de fremmer deres praktiske erfaring. IMA stræber efter at forbedre sundheden for underforsynede personer gennem mobile hygiejneklinikker og folkesundhedsuddannelsesprogrammer, da tandpleje i udviklingslandene er mindre almindelig. Manglen på sanitetsinfrastruktur og hygiejnepraksis skaber et klart behov for tandpleje på disse områder, derfor arbejder vi hårdt for at samarbejde med lokale ledere om at udvikle etiske og bæredygtige samfundsledede initiativer, der adresserer de grundlæggende årsager til sygdom og sygdom.

i modsætning til mange frivillige sundhedsprogrammer er IMA en non-profit organisation, der geninvesterer i alle de samfund, hvor vi opererer. Mens nogle programmer kun transporterer deltagere til deres hospitalsplaceringer og tilbyder lidt tilsyn eller vejledning, leverer vi et struktureret miljø med flere kilder til lokal og amerikansk baseret support. IMA fører tilsyn med alle aspekter af vores frivilliges oversøiske erfaring, herunder omfattende træning i sikkerhed og infektionskontrolprocedure.

Hvad er inkluderet

24/7 amerikansk og lokal Landestøtte
IMA anerkender vigtigheden af et stærkt supportnetværk i et fremmed land tusinder af miles hjemmefra. Vi leverer en enkelt U. S. kontaktpunkt for familier derhjemme, mens onsite, hver frivillig matches med en programkoordinator og en mentor. Koordinatoren bor typisk i frivilligboligen og er ansvarlig for jævn daglig drift, mens mentoren arbejder med frivillige i en professionel kapacitet.

orientering og træning
IMA sikrer, at dets frivillige er fuldt informeret og forberedt, inden de begynder deres oversøiske oplevelse. Som sådan, Vi tilbyder to typer orienteringsprogrammer: den ene ledes af en programkoordinator vedrørende lokalområdet, og den anden rettet mod arbejdsmiljøet, herunder hospitalsoperationer, sikkerhedsprotokoller, sanitetskrav og specifik terminologi.

Gated boliger med 24/7 Sikkerhed
IMA største bekymring er at holde vores frivillige sikkert under deres ophold. Som sådan dyrlæger vi grundigt alle ejendomme, vi køber eller lejer for at sikre, at de er i byernes sikreste områder, typisk med nem adgang til større veje, amerikanske ambassader og arbejdsopgaver. Vi tilbyder frivillige moderne sovesal-stil indkvartering med aircondition, stuepige, og vaskeservice. Vores fuldtids sikkerhedsteam er tilgængeligt for at hjælpe med planlægning og ledsagere uden for stedet.

rejse -, ulykke-og sundhedsforsikring
International medicinsk hjælp giver hver praktikant $1.000.000 af den bedst bedømte rejseforsikring, der dækker de fleste medicinske og tandlægeudgifter, medicinsk evakuering, mistede bagageomkostninger og dækning af afbrydelse af turen. Denne forsikring er tegnet af Sirius International, som har en ” A ” rating af A. M. Best. En prøvepolitik kan ses på luftfartsselskabets hjemmeside. Denne forsikring er blandt de stærkeste og mest omfattende dækning, der tilbydes af enhver studerende rejse organisation i USA.

Placeringsrelateret transport
IMA giver frivillige delt, daglig returtransport til placeringssteder ud over ankomst/afrejse lufthavnstransport. Sikker, pålidelig transport er også tilgængelig til fritids-og personlige ture til rimelige priser for at sikre sikkerheden og nydelsen af alle frivillige.

kok-tilberedte måltider
IMA beskæftiger kokke fra nærliggende resorts til at tilberede nærende lokalt køkken, som frivillige finder både sunde og lækre. Vi tilbyder også bekvemmelighederne ved hjemmelavet mad gennem lejlighedsvis amerikansk billetpris. Vi leverer tre fulde måltider om dagen og kan rumme særlige ernæringsmæssige behov.

Hospitalsgebyrer
krævede gebyrer for at bruge hospitalsfaciliteter – ofte yderligere med andre virksomheder – er alle inkluderet i programgebyret. Vores kontrakter giver også deltagerne prioriteret adgang til specifikke områder på hospitalet, hvor de har interesse i at praktisere.

kommunikation
vi tilbyder ubegrænset trådløs internetadgang fra frivillige boliger og lokale mobiltelefoner til brug under programmet.

program Debriefing
efter afslutningen af hver placering vil frivillige blive bedt om at diskutere deres erfaringer med programmets amerikanske baserede personale. Denne feedback om likes, antipatier og forslag bruges som grundlag for yderligere forbedringer af programmet.

kandidater

Pre-Dental studerende, Dental studerende, tandlæger

specialiteter til rådighed:

  • Dental Folkesundhed
  • Endodonti
  • maksillofacial kirurgi
  • pædiatrisk tandpleje
  • periodonti
  • protetik

IMA Adventure Consulting

IMA tilbyder frivillige chancen for at forbedre deres oversøiske oplevelse ved at deltage i et planlagt eventyr tilbagetog i deres valgte land. IMA Safaris giver frivillige mulighed for at udforske og fordybe sig i skønheden og kulturen på vores unikke destinationer. Gennem etablerede relationer med betroede guider, hoteller og rejseorganisationer over hele verden, ima forenkler rejsearrangementer for frivillige, samtidig give pårørende derhjemme et enkelt kontaktpunkt for ekstra ro i sindet. Nogle af de steder, der er besøgt i hele Afrika, Sydamerika og Caribien, inkluderer verdenskendte steder såsom Serengeti National Park, Mount Kilimanjaro, Victoria Falls, gal Larpagosøerne, Machu Picchu, og Haitian National History Park.