Ukrudtsbekæmpelsestips – hvordan man dræber Johnson græs (organisk / kemisk måde)

3 aktier

tjek hvordan man dræber Johnson grass, den mest irriterende og grimme ukrudt, der kan overtage landskabet. Denne invasive ukrudt koloniserer hurtigt gården, normalt findes i forstyrrede steder, grøntsagsmarker, grøftebanker, vejkanter, vinmarker og frugtplantager.

du skal dræbe Johnson græs umiddelbart før de kan skade dine afgrøder endnu mere. Her er en hurtig liste over bedste kemiske løsninger til hurtig killing Johnson grass:

forhåndsvisning produkt bedømmelse
Compare-N-Save 016869 koncentrere græs og ukrudt morder,... Sammenlign-n-Gem 016869 koncentrer græs og ukrudtsdræber,… 12,730 anmeldelser Køb på
ECO Garden PRO-økologisk eddike ukrudt morder / Kid sikker kæledyr... ECO Garden PRO – økologisk eddike Ukrudtsmorder | Kid sikker kæledyr… 1.074 anmeldelser Køb på
Ortho Ukrudtsklar Ukrudtsmorderkoncentrat-hurtigvirkende, dræber... Ortho Ukrudtsklar Ukrudtsmorderkoncentrat-Hurtigvirkende, Dræber… 2,447 anmeldelser Køb på
Roundup til græsplæner Crabgrass Destroyer1-Hård ukrudtsdræber,... Roundup til græsplæner Crabgrass Destroyer1 – Hård ukrudtsdræber,… 586 anmeldelser Køb på

metoder til at dræbe Johnson Grass

den bedste metode til at dræbe Johnson grass bør være grundig. Det skal svække og dræbe eksisterende ukrudt og forhindre frøets produktion og spredning, så de ikke vokser tilbage igen.

kemisk Spray

til hurtigvirkende metoder til at dræbe Johnson græs kan du bruge kemiske muligheder. Post-emergent herbicider og glyphosphat er 2 standard muligheder mod denne invasive ukrudt.

fordele:

 • hurtigvirkende opløsning til at dræbe ukrudt
 • let at bruge og anvende
 • udbredt anvendelse ideel til kraftig angreb

ulemper:

 • giftig for børn, kæledyr og andre husdyr
 • ikke miljøvenlig
 • kan forgifte jorden og dræbe andre nærliggende planter

Glyphosphatbaserede herbicider fungerer bedst for at slippe af med udbredte og tætte klynger af denne ukrudt. Sammenlign-N-Save ukrudtsdræber er 41% glyphosphat, en effektiv løsning mod Johnson grass. Det er en potent ukrudtsdræber, end der kan levere imponerende resultater om to til fire dage.

en af dens bedste funktioner er, at denne ukrudtsdræber bliver vandtæt to timer efter påføring, så der er ikke noget problem, hvis det regner. Dette 1-gallon koncentrat, når det er fortyndet i 85 gallon vand, dækker op til 25.000 kvadratfod, egnet til store angreb.

salg

 Sammenlign-n-Gem 016869 koncentrere græs og ukrudt morder,...

12,730 anmeldelser

Compare-N-Save 016869 koncentrere græs og ukrudt morder,…

 • regntæt på 2 timer
 • synlige resultater i så lidt som 2 til 4 dage
 • indeholder 41-procent glyphosat

du kan anvende denne ukrudtsdræber i indkørsler, stier, terrasser, hegn og omkring træer, buske og blomsterbed. Det bedste tidspunkt at bruge dette produkt er i løbet af dagen, med omkring 60 grader Fahrenheit.

denne ukrudtsdræber er en effektiv måde at dræbe Johnson græs i gården. Det tørrer ikke kun orloven ud, men går direkte til rødderne og ødelægger den også.

den eneste ulempe er, at det også kan dræbe alle typer planter. Du skal være forsigtig med ikke at sprøjte denne løsning til dem, du vil bevare.

organiske tilgange

at dræbe Johnson græs betyder ikke nødvendigvis, at du skal introducere skadelige kemikalier, der kan forgifte jorden og dræbe nærliggende planter. Der er organiske tilgange, der også er effektive til at slippe af med Johnson græs i din have.

Spray uden kemikalier

du kan slippe af med det irriterende Johnson-græs fra din have ved kun at bruge den enkleste ingrediens fra dit køkken, som hvid eddike. Eddikesyren i eddike er potent og effektiv til at brænde ukrudtet. Det er også en billig løsning i forhold til kemiske løsninger.

når du vælger en eddike til at dræbe Johnson grass, skal du tjekke procentdelen af syre, den indeholder. Vælg en, der har den højeste eddikesyrekoncentration for bedre og hurtigere resultater.

du behøver ikke at fortynde eddike i vand. Sprøjt det direkte på ukrudtet for at dræbe det, og sørg for, at du også hælder rodsektionen. Det kan være nødvendigt at gentage processen hver anden dag, indtil planterne dør.

det bedste tidspunkt at anvende eddike til at dræbe Johnson græs er i løbet af foråret, når ukrudtet stadig er ung. Du kan også sprøjte dem med eddike i løbet af efteråret, når jordstænglerne bygger madreserver. Sørg dog for, at du ikke ved et uheld sprøjter andre planter, når du dræber ukrudtet, da det også dræber dem.

oversvømmelse med vand

oversvømmelse af Johnson-græs med omkring to inches vand kan dræbe planternes underliggende jordstængler, hvilket er en effektiv måde at slippe af med det. Sørg for at opretholde det høje vandniveau i det angrebne område i mindst en måned for at drukne planten grundigt.

denne udryddelsesteknik er nyttig, men kun for værfter, der bliver bekvemt oversvømmet.

fysisk Fjern græs

håndtrækning af individuelle planter er en af de mest effektive måder at dræbe Johnson græs på. Du skal dog være grundig, når du gør denne metode. Bortset fra stilkene skal du også trække jordstænglerne ud. Ellers kan det vokse tilbage og angribe gården igen.

det bedste tidspunkt at fysisk fjerne Johnson-græsset er om foråret, når jorden stadig er fugtig. På denne måde glider planten ud af jorden uden problemer, og der er mindre chance for, at jordstænglen går i stykker.

håndtrækning af individuelt Johnson-græs er tidskrævende og kun egnet til let angreb.

Avis Mulch

en anden måde at slippe af med Johnson græs i gården er ved mulching det angrebne område med avis. Efter at have klippet plænen, vil det at dække jorden med papir forhindre, at ukrudtet får luft, vand og sollys. Uden ernæring kunne det uønskede Johnson-græs ikke trives og vil til sidst dø.

du kan forvente at se resultater i 2 til 4 uger, når du bruger denne metode. Sørg dog for, at du lægger vægte oven på avisens barkflis, så den ikke sprænges væk. Der er heller ikke behov for at tage papiret væk efter uger, så det vil nedbrydes.

Tips og advarsler om, hvordan man dræber Johnson Grass

 • når du bruger Glyphosphatbaserede herbicider, skal du sørge for at bære beskyttelsesudstyr såsom øjenbriller og handsker.
 • de fleste herbicider er ikke-selektive, hvilket betyder, at de kan dræbe al vegetation, som den berører. Vær forsigtig med at få kemikalierne på planter, som du vil bevare. Du kan dække dem med en presenning, hvis de er i nærheden af det angrebne område for at beskytte dem mod den kemiske rest.
 • kontroller din græsplæne omhyggeligt, hvis der vokser Johnson græs. Pluk dem straks ud for at undgå at sprede sig til andre områder.
 • Bær beskyttelseshandsker, når du fjerner Johnson grass i hånden.
 • Dræb ukrudtet, før det begynder at generere frø. Det vil ikke være let at slippe af med dem, hvis frøhovedet kan flyve i luften. Johnson-græsset begynder normalt at udvikle frø mellem maj og juni.
 • regelmæssigt at klippe det angrebne område kan svække Johnson-græsset og dræbe dem til sidst. Det er dog en langsigtet metode til at slippe af med ukrudtet i stedet for at vise hurtige resultater.
 • Spray herbicid efter fremkomsten på din voksende have. Det er en effektiv måde at forhindre Johnson græs i at vokse i området.
forhåndsvisning produkt bedømmelse
Compare-N-Save 016869 koncentrere græs og ukrudt morder,... Sammenlign-n-Gem 016869 koncentrer græs og ukrudtsdræber,… 12,730 anmeldelser Køb på
ECO Garden PRO-økologisk eddike ukrudt morder / Kid sikker kæledyr... ECO Garden PRO – økologisk eddike Ukrudtsmorder | Kid sikker kæledyr… 1.074 anmeldelser Køb på
Ortho Ukrudtsklar Ukrudtsmorderkoncentrat-hurtigvirkende, dræber... Ortho Ukrudtsklar Ukrudtsmorderkoncentrat-Hurtigvirkende, Dræber… 2,447 anmeldelser Køb på
Roundup til græsplæner Crabgrass Destroyer1-Hård ukrudtsdræber,... Roundup til græsplæner Crabgrass Destroyer1 – Hård ukrudtsdræber,… 586 anmeldelser Køb på
tips til ukrudtsbekæmpelse - hvordan man dræber Johnson Grass

konklusion

Johnson grass er et hurtigt voksende ukrudt, der kan angribe din have på ingen tid. Det er utroligt invasivt, når det ikke kontrolleres, og kan reducere afgrødeproduktionen. Hold din græsplæne fri for irriterende ukrudt med den mest effektive måde at dræbe Johnson græs på.

sidste opdatering den 2021-03-26 / tilknyttede links / billeder fra

3 aktier