visninger: 1480 visninger

du har hørt det igen og igen: kvinder er dybest set eksperter i at falske det — “det” er selvfølgelig en orgasme. Det er portrætteret som komedie på sølvskærmen, og det diskuteres blandt veninder. Faktisk, det er blevet så almindeligt kendt, at mænds magasiner er fyldt med tip til, hvordan man opdager, om deres seksuelle partnere faktisk kom eller ej.

og nej, mænd er ikke bare irrationelt skeptiske — der er seriøse statistikker, der viser, at flere kvinder stønner og skriger i bedrag end ikke. I en undersøgelse fra 2011 ledet af Dr. Gayle brygger fra University of Central Lancashire og Dr. Colin A. Hendrie fra University of Leeds blev 71 kvinder mellem 18 og 48 år undersøgt på deres store finish. Efter en række spørgsmål viste resultaterne, at hele 80% af dem havde forfalsket orgasmer under vaginalt samleje, og 25 procent sagde, at de falske det 90% af tiden. En anden undersøgelse viste, at 68% af kvinderne indrømmede at have forfalsket en orgasme med deres partner på et tidspunkt sammenlignet med kun 27 procent af mændene.

i modsætning til mænd får kvinder ikke mærkbare erektioner, og vi oplever heller ikke en eksplosiv finish, i det mindste fysisk. Medmindre du udfører en fuld undersøgelse under samleje, kan Kvindelig smøring eller labial engorgement være svært at opdage. I porno forventes mandlige co-stjerner at producere det altid tilstedeværende” money shot”, mens en kvindes orgasme er betegnet af skrig af glæde.

men hvis du ikke kommer, hvorfor lade som om du er? For det første har op til 30% af kvinderne Orgasme underskud, hvilket gør det (for det meste) fysisk umuligt for dem at komme. For eksempel: en almindelig årsag er brugen af antidepressiva, og medicin, der bruges til behandling af angstlidelser, kan mindske seksuelle hormoner i kroppen, hvilket kan gøre det sværere at opnå en orgasme. Imidlertid, nogle af disse kvinder er ikke engang klar over, at de har en medicinsk forklaring på, hvorfor de ikke kan klimaks, så i et forsøg på at “virke normale,” de falsker det — hvis ikke for deres partner, for sig selv.

men hvad med resten af de kvinder, der har indrømmet at falske det, som ikke har et orgasmeunderskud. Det er en stor procentdel af alle kvinder, der ikke har en fysisk blok, der holder en kvinde fra klimaks for real, men stadig føler sig tvunget til at sætte på en vis af tilsyneladende ukontrollable “omigods.”I samme undersøgelse rapporterede kvinder også faking en orgasme for at få deres partner til at ejakulere hurtigere, fordi de oplevede “kedsomhed, træthed, ubehag, tidsbegrænsninger.”

i slutningen af dagen, hvis du er i et monogamt forhold, hver gang du falsker en orgasme, misinformerer du din partner om, hvad der faktisk får dig til at føle dig godt. Og for at være ærlig, er det bedre at faktisk have en orgasme end at falske en.

Tilmeld dig for at modtage vores Topkarakter kondom abonnementsservice! Vi tilbyder også kvindelige smøremiddel og vaginal klude!