6 eksempler på årsag Marketing aktiviteter – Top Nonprofits

“årsager bringer over 140 millioner mennesker sammen for at danne verdens største giver samfund. Troen på, at alle har noget at give, er kernen i det, vi gør; folk har bare brug for lidt inspiration, og at vide, at hvem de End er, der er noget meningsfuldt, de kan gøre.”- Joe Green, Causes.com

Boksetoppe til uddannelse, TOMS sko og Live Strong er nogle af de mest populære årsagsmarkedsføringskampagner i dag. De er gode kampagner, der hjælper organisationer og andre i nød. Men hvad er årsag markedsføring?

ved omdefinering af årsagsmarkedsføring definerer Selfish Giving årsagsmarkedsføring et partnerskab mellem en nonprofit og en for-profit for gensidig fortjeneste.

en kort historie om årsagsmarkedsføring undersøger historien om årsagsmarkedsføring og giver eksempler på populære kampagner. I 1983 blev udtrykket “årsagsrelateret markedsføring” opfundet af amerikansk Ekspres i en kampagne for at genoprette Frihedsgudinden.

det kan hævdes, at årsag markedsføring startede i 1960 ‘erne eller 1970’ erne. Nogle siger, at det startede i 1960 ‘erne med Jerry Telethon og muskeldystrofi Association, andre siger 1970’ erne, da Bruce Burtch organiserede fundraisers mellem Marriott Corporation og March of Dimes.

her er seks aktiviteter for at bringe donorer, en virksomhed eller organisation og en sag sammen.

salgssted. Når en kasserer beder dig om en donation eller opmuntrende reklamer vises i registret. March of Dimes og Kmart har en vellykket salgsstedskampagne ved at bede kunderne om at donere under udtjekning.

køb eller handling udløst donation. En forbruger køber et produkt, og der gives en donation til en sag. På verdens AIDS-dag donerer Starbucks 5 cent for hver købt drik.

Licens. En virksomhed betaler for at bruge et nonprofit mærke på sit produkt. (RED) karrus er et eksempel, der arbejder med ikoniske mærker og organisationer for at udvikle (RED)-brandede produkter og tjenester, der, når de købes, udløser corporate giving til Global Fund.

Besked Fremme. En virksomhed sætter det ressource til at fremme en årsag-fremad besked. Ben & Jerrys Scoop it fremad kampagne skabte et partnerskab med Target og VolunteerMatch. Brug en velsmagende måde at skaffe penge og opmærksomhed på. Tak frivillige og lade folk, hvor de kan tilmelde sig frivilligt.

Medarbejderengagement. Når en virksomhed bruger medarbejder frivillige til socialt gode. Når Home Depots medarbejdere melder sig frivilligt til lokale Habitat For Humanity-projekter, deltager de i en medarbejderengagementskampagne.

Digitale Programmer. Brug af internettet og sociale medier baserede tjenester til at fremme og indsamle donationer.