Byen Nebraska City-hjem

Rådhus
Steinhart Vandcenter
Morton James Public Library
Golf Course
Vildttræ Historisk Center
Nebraska City Volunteer Fire Department
Nebraska City Police Department
Emergency Medical Services
Nebraska City Utilities
Nebraska City Area Økonomisk Udvikling Selskab
Offentlige Ejendomme & Gader
Yuka Kirkegård
Byrådets Dagsordener & Minutter
Nebraska City Turisme & Handel
Arbor Lodge State Historic Park
Levis & Clark besøgende Center

Slider

velkommen til Nebraska Citys Regeringssider!

uanset om det er skole, beskæftigelse eller pensionering, er Nebraska City et godt sted at bo. Vi er stolte af at kalde vores hjemby hjemsted for Arbor Day! Disse sider er designet til at hjælpe dig med at navigere i alle byens tjenester.

byen Nebraska City har erklæret en undtagelsestilstand på grund af Coronavirus (COVID-19) pandemi. Du kan læse erklæringen på dette link.

hjælp med at holde COVID-19 – numrene nede-byen Nebraska City, det sydøstlige distrikts sundhedsafdeling og CHI Health St. Mary ‘ s opfordrer stærkt borgerne i Nebraska City til at være opmærksomme. Se vores besked til beboere i Nebraska City og det sydøstlige distrikt.

byen Nebraska City har truffet foranstaltninger til at tilpasse sine aktiviteter for at forhindre spredning af CoVid-19. Du kan finde mere om dette ved at klikke på dette link.

Nebraska City er nu under statsstyret sundhedsforanstaltning 2020—SEHD-022. For yderligere vejledning henvises til COVID-19 Nebraska vejledningsdokumenter på DHHS hjemmeside via dette link. Derudover er Nebraska City Board of Health også en stor ressource. Du kan finde de nuværende medlemmer, dagsorden, og opdaterede minutter via dette link.

Klik her for at se årsberetningen FY18/19 om opkrævning og anvendelse af erhvervsskatter.

Hurtige Links