Det 9 bud om at danse en hollandsk fyr

jeg mødte min hollandske kæreste, mens jeg studerede i udlandet, og jeg vidste straks, at jeg havde mødt min livspartner. Men for andre, der ikke ser ud til at have skæbnen på deres side, men stadig vil lande en af de berømte høje, smuk, og lav vedligeholdelse — hvis ikke de mest romantiske — hollandske mænd, der er et par ting, du har brug for at vide, før du pakker sammen og flytter til Holland. Her er et par særlige Bud, jeg var nødt til at holde mig til for at fange min hollandske fyr.

du skal dele bitterballen … og regningen.

hollænderne er i to ting: stegt mad og ligestilling mellem kønnene! I Holland, begge halvdele af parret betaler for aftener ude. Så når du deler din tallerken med stegt ragout, skal du være parat til at afskalde et par euro — de kalder det “at gå hollandsk” af en grund.

du skal kun tage fem minutter at blive klar.

bare rolig, du behøver ikke at få alle dolled op med skøre konturering at gå ud i Holland. Faktisk bør du ikke. Hollandske fyre har lyst til naturlig hud, hår der er overalt, og behageligt tøj. Hvis du ser mindre sammensat ud, end han gør, før du går ud, så er du klar.

du skal dele huslige pligter.

Husk, at ligestilling ting? Dette strækker sig også til husarbejde. De værktøjer og daglige opgaver er normalt opdelt 50/50. Men der er en advarsel…

men du skal lave madlavningen.

hollandske mænd vil helt sikkert lave mad. Hollænderne har dog en” hellig treenighed”, når det kommer til mad: kartoffel, grøntsag og kød. Og de foretrækker at spise det hele mashed sammen i en skål kaldet Stamppot. Hvis dette ikke er op i din gyde, og du foretrækker noget kreativitet i din madlavning, så skal du nok bare lave madlavningen selv.

du skal bo i for dato nat, men kun når det regner.

og det regner hele tiden! Men det er okay, fordi hollandske fyre kan lide super fede aftener med et kassesæt og PJs. Bliv dog ikke for behagelig. De fem dage om året, hvor det ikke regner, vil han sandsynligvis bede dig om at gøre noget sporty med ham som at cykle gennem klitterne eller vandre gennem en nærliggende skov.

Du må ikke komme mellem en hollandsk fyr og hans penge.

han vil ikke købe dig den Louis Vuitton taske… bare glem det.

du skal være komfortabel med solrige rejsemål for ferie.

der er en undtagelse fra det sidste bud, og det er når han splurges på rejse. Hollænderne er måske ikke i smarte biler, men de er i at rejse og tænke uden for boksen om nye destinationer. Måske er det for at kompensere for manglen på sol i deres hjemland, men forventes at rejse med ham til solfyldte steder som Indonesien, Sydafrika og Cura Turrao på en semi-regelmæssig basis.

du skal bære orange, når det er relevant.

de største helligdage i Holland fejres ved at bære farven orange. Dette sker en gang om året på Kongens Dag, men helligdagsstatus erklæres også, hvis det hollandske fodboldhold vinder et spil i verdensmesterskabet. På disse dage, du skal klæde dig som en Cheeto, drik øl ud af en plastikkop, og dans til gammel hollandsk musik med din fyr og alle hans orange-klædte venner.

du må ikke forvente et hurtigt forslag.

dette kan være en choker, hvis folk i dit land har tendens til at blive gift før 30 år, men generelt har hollænderne en tendens til at gifte sig senere i livet og ofte vente, indtil de har et hus og mindst et barn sammen, før de foreslår.

mere som dette