Tip til dybe dyk

Release Point redaktør Aleks.

det virker som en meget enkel ting, at vide, hvordan man holder en disk. Du lægger din hånd omkring det og voila!
men hvis du læser denne artikel, kender du sandsynligvis allerede den skuffende sandhed. At udvikle et ordentligt greb er normalt langt fra øjeblikkeligt og kræver tanke og tid til at dyrke ligesom enhver anden del af et kast.
derfor har vi samlet fem videoer, der præsenterer en række greb og giver råd om detaljer som tommelfingertryk og placering, hvor man skal placere fingrene med hensyn til diskens fælge og flyveplader, hvor i håndfladen en disks kant skal være og mere. Disse er videoer den 1001-rated pro medforfatter af denne artikel, Kyle Giovannini, mener tilbyde oplysninger, der kan hjælpe enhver amatør spiller i deres stræben efter at forbedre.
for hver video giver vi en oversigt over, hvad den fokuserer på, og tidspunkterne i videoen, når der fremsættes specifikke punkter. Hvis du er helt ny til diskussioner om greb, foreslår vi, at du giver afsnittet “bred verden af greb” i denne artikel en læsning, før du fortsætter med at få en grundlæggende viden om udtryk, du vil høre i disse videoer.

brug for arbejde på at sætte og din tilgang spil, også? Prøv disse andre artikler i 5 fantastiske videoserier:
5 fantastiske videoer: Sådan kaster du Upshots/tilgange
5 fantastiske videoer: sådan Putt i Disc Golf

hvis du vil se noget i videoerne under ramme for ramme, her er hvordan:
1. Sæt videoen på Pause.
2. Brug”, “og”.”nøgler til at gå baglæns eller fremad frame for frame (Mac eller vinduer).
dette fungerer på alle YouTube-videoer og er et godt trick at vide, om du vil se noget specifikt om nogens form, mens du ser turneringsdækning, tipvideoer eller andet indhold.

Danny Lindahl gjorde sit navn i disc golf ved at skabe tilgængelige tips Videoer til YouTube. For at være retfærdig, denne med titlen ” alt hvad du behøver at vide om: greb!”, lever ikke helt op til” alt ” – delen af sit navn. Det giver dog et godt overblik over almindelige greb og forklarer, hvorfor det at have et stærkt greb på en disk kan hjælpe med at øge afstanden og konsistensen.
hvis dette er dit første dyk i gripshavet, vil dette skabe et grundlag for at forstå de mere dybdegående råd i andre videoer, der findes i denne artikel.

0:00-0:58 Lindahl (komisk) klager over, at folk valgte grip som et emne for ham at dække i en online afstemning, fordi det er sådan et kontroversielt emne. En introduktion (ingen tips/råd) følger.
0:59-1:20 forklaring på, hvorfor han lyder hæs i videoen (spoiler: skrigende på rutsjebaner i en forlystelsespark)

1:21-2:05 vægt på, at videoen ikke dækker alle mulige greb, fordi der er for mange sorter
2:06-3:12 formålet med magt greb og hvorfor holde disken stramt bør tilføje strøm til et indkast
3:13-3:27 Demonstration af et ventilatorgreb og forklaring på, hvorfor de fleste spillere ikke kan bruge det til afstandskast
3:28-3:38 Demonstration af et firefingers kraftgreb, og hvorfor Lindahl foretrækker det til afstandskast
3: 39-3:56 Demonstration af et stablet greb og forklaring på, hvorfor det kunne være godt for spillere med små hænder
3:57-4:07 at gentage, hvorfor det at holde disken tæt kan øge afstanden
4:08-4:32 forklaring af hvorfor, hvis du kaster korrekt, er det umuligt at have for stramt greb under et kraftskud
4:33-5:09 hvordan og hvorfor Lindahl ændrer sit greb, når han kaster skud, der ikke kræver fuld kraft
5:10-5:25 forskellige greb bør ikke betyde et andet frigivelsespunkt.
5:26-5:50 Demonstration af et kontrolgreb Lindahl bruger til upshots og dets formål
5:51-Afslut Outro-diskussion af fremtidige videoer og andre emner relateret til Lindahls kanal (no grip tips)

2. Tommelfingerregel

hvis der er en ting Dave Dunipace vil have dig til at vide om greb, er det, at tommelfingeren betyder noget. Dunipace skabte den første disk nogensinde designet specielt til disc golf og er Præsident for disc golf udstyr gigant Innova, så han ved en ting eller to om spillet. Få din pen og papir ud, og vær klar til at tage noter, da en af de mest indflydelsesrige mennesker i sportens historie udleverer hans visdom.
denne video fra Innovas kanal går i både backhand og forehand greb.

0:00-0:16 Indledning
0:17-0:46 vægt på, hvordan næsten alle greb overfører strøm fra din krop til disken gennem fingerspidserne
0:47-1:05 grundlæggende forklaring på, hvorfor tommelfingeren spiller en stor rulle i den mængde strøm, dit kast kan have
1: 06-1:49 hvordan tommelfingeren skaber en fælde til diskens kant, så der kan overføres mere strøm til disken
1:50-3:15 diskussion af vigtigheden af at holde håndleddet fleksibelt, mens du stadig har et tæt greb i slutningen af kastet. Disken skal rive ud, ikke glide ud.
3:16-4:02 tommelfingeren er også vigtig for skudtiming/sigte.
4:03-Afslut sammenfatning (tekst) af de fem vigtigste grillbarer, du skal have fra videoen.

Grip som en Verdensdistancemester

i 2010 vandt Dion Arlyn verdensmesterskabet for Flying Disc Federation distance championship ved at kaste over 700 fod/213 meter. Han er stadig en ekstremt formidabel spiller i dag med en PDGA-rating på 1023 fra skrivningen af denne artikel.
mens denne video fra Discraft ‘ s YouTube-kanal handler om, hvordan man øger afstanden generelt, handler Arlyns allerførste punkter om emnet om greb. Hvis du vil lære, hvordan en person, der har kastet længden af to fulde fodboldbaner, holder deres disk, er dette videoen til dig.
fordi vi fokuserer på grip i denne artikel, slutter vores detaljerede oversigt over indholdet, når det afsnit, der er mest relevant for grip, er forbi.

0:00-1:07 introduktion (ingen greb tips)
1:08-1:20 Demonstration af et standard strømgreb
1:21-1:48 Arlyn viser sin variant på magt greb og understreger vigtigheden af tommelfinger pres for afstand og kontrol. Interessant, dette er nøjagtigt det samme greb, der er nævnt af All-time great Dave Feldberg i en anden video om greb, der ikke findes i denne artikel.
1:49-2:25 Demonstration af et ventilatorgreb og forklaring på hvorfor, selvom det er godt for nøjagtighed, er det ikke godt for strøm
2:26-2:35 påmindelse for at sikre, at pegefingeren er helt under flyvepladen
2:36-3:07 diskussion af, hvordan det at have alle fire fingre under flyvepladen er vigtigt for magten. Dette afsnit viser en spiller, der er en undtagelse fra denne generelle regel, men advarer de fleste spillere fra at følge dette eksempel.
på dette tidspunkt er punkterne relateret til greb foretaget.

4. Mere om tommelfingeren ,mere om Ventilatorgreb

selvom ud af rampelyset i de seneste sæsoner, vil Schusterick var en af de bedste spillere i verden i årevis og kendt for sine evner som afstandskaster. Her går han nærmere ind på både hans kraft og ventilatorgreb og giver mere indsigt i kraften og nytten af tommelfingertryk og placering. Video fra Infinite Discs ‘ kanal.

0:00-0:28 introduktion (ingen tip)
0:29-1:25 Schusterick demonstrerer sit kraftgreb og forklarer, hvilke fingre der lægger pres på disken. Han nævner også hurtigt en almindelig fejl (gør en knytnæve fra 0:45) og en anden greb mulighed for afstandskast (stakgrebet starter ved 1:06).
1:26-1:42 Demonstration af ventilatorgrebet og forklaring af dets formål
1:43-2:09 betydningen af tommelfingertryk for Afstand i strømgrebet
2:10-2:50 et medlem af klinikken stiller et spørgsmål, og Schusterick diskuterer kort forholdet mellem tommelfingeren og de andre fingre i både ventilator-og strømgreb
2: 51-3:56 hvordan placeringen af tommelfingeren styrer næsevinkel, og derfor potentiel afstand, af en kastet skive
3:57-4:20 diskussion af, hvordan ventilatorgrebet muliggør større vinkelmanipulation på korte skud (med demonstrationskast)
4:21-5:09 et spørgsmål fra gruppen beder Schusterick om at tale om, hvordan hans fingre interagerer med hinanden og disken i hans ventilatorgreb. Inkluderer et tip til folk, der har lyst til, at fan-gripede diske glider ud af deres hånd
5:10-5:35 et par demonstrationskast med ventilatorgrebet
5:36-6:29 et gruppemedlem beder om at se Schusterick magt greb en chauffør. Han viser dem og understreger igen tommelfingerplacering og tryk som nøglegrebelementer.

6:30-7:54 et gruppemedlem spørger om, hvorfor når han kaster mids eller farvand med et magtgreb, han kaster dem i jorden. Schusterick forklarer, hvordan dette problem sandsynligvis kommer fra problemer med håndledshandling eller opfølgning snarere end greb.
Bemærk: Hvis du har problemer med dette, vil video #5 sandsynligvis være virkelig nyttigt for dig.
7:55-9:18 hvordan det er vigtigt at have et kraftigt greb, der stadig er behageligt for din hånd
9:30-Afslut kort snak om forhåndsgreb og slutkreditter

5. Retningslinjen

konsekvent placering i hånden hjælper med at føre til ensartet placering på farvand: det er den besked, som Pro Paul Ulibarri mest ønsker at komme over om greb. Han har skabt et simpelt system til greb, der har hjulpet ham med at blive en af de mest kendte spillere i spillet, og han deler det her.
i denne video fra Infinite Discs’ kanal fletter Ulibarri grip talk sammen med diskussion af opfølgning og vinkelkontrol. Vi har forladt det indtil sidst, fordi dets reelle værdi er at vise, hvordan greb interagerer med andre aspekter af dit kast for at producere nøjagtighed.
igen slutter den detaljerede opdeling af videoen, når det afsnit, der er mest relevant for grip, er forbi.

0:00-1:17 introduktion af videoens hovedemner (greb, vinkelkontrol, opfølgning). Ingen tips.
1:18-1:36 Demonstration af Ulibarris greb og hvordan han linjer det op med en krølle i håndfladen
1:37-2:01 at sige, hvordan foring af greb med det samme træk ved hans hånd (palme krølle) for hvert kast hjælper med at skabe konsistens
2:02-2:50 diskuterer, hvordan hans greb hjælper ham med at kontrollere vinklen på hans skud
2:51-3:55 op til et demonstrationsskud, hvor Ulibarri ønsker at vise, hvordan ensartet greb kombineres med en fuld opfølgning på den rigtige linje for at producere høj kontrol over vinkler
3:56-4:08 Demonstration skud
4: 09-4:17 forbindelse mellem ulibarris greb og generering af perfekt spin
4:18-4:44 hvordan forkert greb gør det vanskeligt at følge den korrekte vinkel og generere det korrekte spin (inkluderer at vise et dårligt greb)
4:45-5:23 hvordan et greb, der genererer perfekt spin, hjælper med at holde diske på de vinkler, du frigiver dem på
5:24-5:32 et medlem af gruppen vælger en vinkel for Ulibarri at kaste en meget understabel disk på.
5:33-5:44 Ulibarri viser, hvordan han sætter sit greb for skuddet og forklarer, at hans største bekymring ikke er disken, men hans hånd følger den rigtige vinkel.
5:45-6:46 Demonstrationsskud efterfulgt af gentagelse af vigtigheden af at generere godt spin med greb og korrekt opfølgning
på dette tidspunkt er hovedpunkterne relateret til greb foretaget.