end-of-Life politik

formål

produkter nå slutningen af deres produkt livscyklus for en række årsager. Disse grunde inkluderer markedskrav, teknologiinnovation og udvikling, der driver ændringer, eller produkterne modnes simpelthen over tid og erstattes af funktionelt rigere teknologi. Selvom dette er en etableret del af den samlede produktlivscyklus, anerkender Cisco, at EOL-milepæle (end-of-life) ofte får virksomheder til at gennemgå den måde, hvorpå sådanne milepæle påvirker Cisco-produkterne i deres netværk. Med det i tankerne har vi nedenfor beskrevet Ciscos milepæle for slutproduktets livscyklus for at hjælpe med at styre EOL-overgange og forklare den rolle, som Cisco kan spille i at hjælpe med at migrere til alternative Cisco-produkter og-teknologi.

Scope

Ciscos End of Life-politik (“politik”) gælder for udstyr, programmer og tjenester, herunder abonnementer, og tilbud, der kombinerer ovenstående.

formålet med denne politik er at dokumentere kravene til End Of Life (EOL) for alt Cisco-udstyr, programmer, herunder abonnementer og tjenester (“produkter”).

denne politik gælder for EOL-meddelelser foretaget i alle teatre den 26. maj 2020 eller senere. Det gælder ikke for produkt, der allerede er underlagt en EOL-anmeldelse fra 26.maj 2020.

politik

milepæle i slutningen af livet (alle nedenstående gælder kun, hvis du har en aktiv servicekontrakt eller abonnement):

 • ekstern meddelelse om slutningen af salget er typisk seks (6) måneder før slutningen af salget (EOS) dato. EOS-dato er den dato, hvor du ikke længere kan købe produktet, tjenesten eller starte et abonnement. En sådan meddelelse vises på cisco.com at http://www.cisco.com/c/en/us/products/eos-eol-listing.html besøg DENNE side regelmæssigt, da den indeholder nyttige oplysninger om Ciscos end-of-life-program. Tilmeld dig Cisco Notification Service for at modtage underretninger.
 • ingen abonnementer med et udtryk, der går ud over last Day of Support (LDO ‘ er), vil blive solgt efter EOL-meddelelsesdatoen.
 • abonnementer bestilt før EOS, kan datoen for automatisk fornyelse ikke overstige LDOS-datoen.
 • sidste kunde skib dato er tre (3) måneder efter EOS dato.
 • et (1) år med rutinemæssig fejlanalyse af udstyr fra EOS-datoen.
 • et (1) år med fejlrettelser, vedligeholdelsesudgivelser, løsninger eller patches til kritiske fejl, når de rapporteres via TAC eller Cisco.com hjemmeside. Efter det første år vil Cisco levere fejlrettelser, løsninger og /eller programrettelser, hvor de er tilgængelige, i (i) fire (4) år for OS, (ii) to (2) år for applikationsprogrammer og (iii) to (2) år for abonnementer. Kunder kan blive bedt om at installere nyere programversion for at modtage nogen af ovenstående fortsatte programsupport.
 • et (1) år for at tilføje (vedhæfte) en ny servicekontrakt (udstyr, OS-programmer og applikationsprogrammer) fra EOS-datoen.
 • tre (3) års cloud-sundhedsovervågning for SaaS-abonnementer fra EOS-datoen.
 • tre (3) års support via Cisco TAC til applikationsprogrammer fra EOS date.
 • tre (3) års support via Cisco TAC til abonnementer (on-premise-programmer, programmer som en tjeneste (SaaS)) fra EOS-datoen.
 • fem (5) års support via Cisco TAC til udstyr og OS-programmer fra EOS date.
 • fem (5) år med reservedele til udstyr fra EOS-datoen i overensstemmelse med vores Returmaterialegodkendelsesproces (RMA).
 • forny servicekontrakter (herunder administrerede servicekontrakter) for udstyr, operativsystemprogrammer og applikationsprogrammer, så længe kontraktens slutdato ikke overstiger LDO ‘ er.
 • forny eller tilføj til et eksisterende abonnement (on-premise-program, SaaS) fra EOS-datoen som defineret i den eksterne meddelelse og vil ikke overstige LDOS.
 • adgang til Ciscos tekniske Assistance Center (TAC) vil være tilgængelig indtil LDOS.