Google Indbakke vs. almindelig Gmail:hvilken vinder?

opdatering: i begyndelsen af 2019 trak Google officielt indbakke tilbage til fordel for en mere strømlinet Gmail-tjeneste:

“når vi ser på fremtiden, Vi ønsker at tage en mere fokuseret tilgang, der hjælper os med at bringe den bedste e-mail-oplevelse til alle. Som et resultat planlægger vi kun at fokusere på Gmail og sige farvel til Indbakke af Gmail i slutningen af marts 2019.”- Google

men frygt aldrig — alle dine foretrukne Indbakkefunktioner er nu tilgængelige i den nye Gmail! Som Fast Company rapporterede, “Gmail bevarer en indstilling, der giver dig mulighed for at aktivere eksperimentelle funktioner, der ellers ikke er tilgængelige i appen,” såsom udsæt-funktionen.

hvis du er nysgerrig efter forskellen mellem den klassiske Gmail og indbakke, skal du læse vores originale indlæg nedenfor.

Åh! Vil du lytte til dette indlæg? Her er en lydversion!

https://9clouds.com/wp-content/uploads/2016/04/Google-Inbox-vs.-Regular-Gmail-Which-One-Wins-11817-9.58-AM.mp3

der er krig mellem Google og Google.

teknologigiganten har to forskellige e-mail-tjenester, der kæmper for brugernes opmærksomhed. På den ene side af slagmarken er Gmail, den ældre, mere erfarne hær. På den anden side er Google Indbakke, den yngre endnu feistier kraft.

Okay, så indbakke og Gmail er ikke rigtig konkurrenter. Faktisk arbejder de faktisk sammen — du kan endda bytte frem og tilbage mellem dem problemfrit ved hjælp af den samme Google-konto.

men når det kommer til hvilken e-mail-tjeneste der er mere brugervenlig, kan der kun være en vinder. Så hvilken en er det?

læs videre for at finde ud af det.

the Oldie But Goodie: Regular OL’ Gmail

Gmail på flere enheder

der er en grund Gmail er en af verdens mest populære e-mail-udbydere. Med mere end en milliard aktive brugere over hele verden er det en gennemprøvet måde at sende, sortere og modtage e-mails på.

kompatibel på tværs af flere enheder, er Gmail stolt af sin evne til at gøre det hele — i et ret almindeligt Jane-format. E-mails er opdelt i tre forskellige faner: primære, sociale og kampagner. Brugere kan også oprette deres egne etiketter, hvor de kan klumpe lignende e-mails.

her er hvad der er godt og dårligt ved Gmail vs. Google Indbakke.

fordele ved Gmail

 • du ved allerede, hvordan du bruger det. Hvis du er som de fleste e-mail-brugere i Amerika, er du allerede dybt forankret i Gmail-verdenen. Du har alle dine etiketter, indstillinger og strategier på plads, og det kan være svært for dig at skifte til et andet format.
 • det integreres med andre e-mail-tjenester. Gmail er ikke en af de eksklusive, “på onsdage bærer vi Pink” type besiddere. Det giver dig mulighed for at modtage e-mails fra Yahoo, Hotmail og andre e-mail-udbydere, så du kan få alle dine e-mails i en universel indbakke.
 • det har alt hvad du behøver. Gmail er virkelig en e-mail-tjeneste, der passer til alle. Uanset hvad du skal gøre — Tilpas dine faner, ring til en kollega, videochat med en ven, Opret endda din egen virksomhedskonto-du kan gøre det hele i Gmail.

ulemper ved Gmail

 • det er temmelig old-school. Mens Gmail tilbyder masser af nyttige funktioner, mangler det lidt i designafdelingen. Interfacet er meget enkel og ligetil, med få klokker og fløjter.
 • det kræver en vis indsats for at organisere. Der er flere måder at kategorisere dine e-mails i Gmail, men de kræver en hel del manuel opsætning og vedligeholdelse. Forvent ikke, at Gmail pakker alt pænt til dig — i modsætning til en anden e-mail-tjeneste. . . .

den nye fyr: Google Indbakke

Google Indbakke til iPhone

ny på scenen i 2014 har Google Indbakke taget e-mail-oplevelsen med storm. Med et lyst, Interaktivt design og praktiske nye brugervenlighedsfunktioner blev indbakke fra Gmail bygget med den travle krop i tankerne.

de vigtigste funktioner i indbakken er bundter, højdepunkter, påmindelser og udsættelse. Alle er beregnet til at hjælpe brugerne med at prioritere vigtige opgaver, arkivere mindre presserende meddelelser og i sidste ende spare tid.

her er hvorfor du måske (eller måske ikke) vil overdrage regenterne til indbakken.

fordele ved indbakke

 • du kan håndtere e-mails ekstremt effektivt. Hvis du hader klynger af e-mails, der tilstopper din indbakke, vil du elske Google Indbakke. Da ligesindede meddelelser automatisk klassificeres, du kan træne Indbakke til kun at vise dig disse kategorier en gang om dagen eller en gang om ugen — eller du kan slette dem alle på en gang. Vigtige e-mails går stadig til din hovedindbakke, så du behøver ikke bekymre dig om, at de går tabt. Du kan endda fastgøre e — mails, du virkelig ikke vil miste, så de vises stadig øverst i din indbakke-selvom du allerede har mærket dem under en anden kategori.
 • dens sorteringsmetode er uovertruffen. Formentlig er den bedste funktion i Indbakke dens bundter, som automatisk klassificerer dine e-mails i henhold til ture, køb, finansiere, sociale, kampagner, opdateringer, fora og lav prioritet. Kan du ikke lide en af disse bundter? Sluk for den. Vil du have en, der ikke er der? Tilføj det. Bundter er meget nemme at tilpasse og administrere.
 • den har en Udsæt knap. Lige så nyttigt, men ikke nær så irriterende som dit vækkeur, Indbakkens slumringsfunktion giver dig mulighed for at slå beskeder, du ikke ønsker at håndtere lige nu — og det bringer dem tilbage til din opmærksomhed på det tidspunkt, du vælger. Dette er super praktisk i de tidspunkter, du ved, at du skal gøre noget, men du er bare for oversvømmet (eller doven) til at gøre det lige nu.
 • du kan skifte mening efter at have sendt en e-mail. Ja-knappen Fortryd, som vi alle har ventet på, er endelig kommet til e-mail! Nå, det er ikke rigtig en fortryd-knap; indbakke holder simpelthen din e-mail i 15 sekunder, før du sender den af. På den ene eller anden måde, den korte afdragsfri periode kan være din frelsende nåde for de hårreisende øjeblikke, når du ved et uheld trykker på Send. (Side note: Gmail tilbyder også denne funktion, men du skal først konfigurere den. Indbakke indeholder det automatisk.)
 • det fungerer som en opgaveliste. Med påmindelsesfunktionen kan du tilføje opgaver inde fra din indbakke, så du ikke glemmer at få dem gjort. Værktøjet er i stand til automatisk at udfylde dine påmindelser baseret på din brugerhistorik og endda tilføje nyttige oplysninger (som telefonnummeret til den restaurant, du har brug for at foretage reservationer på). E-mails er dybest set to-dos alligevel, højre? Nu Kan du få dem alle på et sted.

ulemper ved indbakke

 • det tager tid at lære. Som enhver god assistent skal indbakke trænes. I det store og hele er det meget intuitivt at organisere din e-mail i de rigtige bundter, men det vil stadig lave nogle fejl, især i starten. Hvis du ikke er villig til at finjustere din indbakke ved at flytte meddelelser til de rigtige bundter, så den husker dine præferencer senere, Indbakke er muligvis ikke det værd for dig.
 • der er ikke så mange muligheder. Indbakke mangler stadig et par nøglefunktioner, som nogle indstillinger, indstillinger uden for kontoret og skrivebordsmeddelelser. For dem skal du skifte tilbage til Gmail.
 • det spiller ikke godt med andre. I øjeblikket integreres indbakke kun med Gmail-konti, så hvis du bruger andre e-mail-udbydere, skal du besøge dem direkte eller gå tilbage til Gmail. Men vi vedder på, at det ikke varer længe, før indbakke løser dette problem. Da Gmail selv understøtter tredjeparts e-mail-tjenester, og da indbakke nu giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige Gmail-konti, ser det ud til at være sikkert at sige, at Indbakke er på vej til All-inklusivitet.

og vinderen er…

Google indbakke nul

du gættede det: Google Indbakke!

hvis disse pro/con-lister ikke er nok bevis, skal du tage vores teams ord for det.

cirka halvdelen af vores personale er allerede skiftet til Indbakke, og dem, der har sagt, at “Indbakke er meget bedre end Gmail generelt brugervenlighed og design”, og at “det er en lettere indbakke for mig at administrere.”Vores oprindelige grundlægger, Scott, hævder at være ved eller i nærheden af indbakke nul med mindre end fem minutter at skubbe — sparer ham en hel time hver dag.

indbakke har stadig nogle kinks at træne ud, men i betragtning af at det stadig er ret nyt, er vi villige til at give det en vis nåde. Vi er sikre på, at indbakke snart vil være i stand til at gøre alt, hvad Gmail kan gøre — og mere.

indbakke efter Gmail-Indstillinger hvis du vil have det bedste fra begge verdener, kan du indstille din Gmail-konto til automatisk at omdirigere til Indbakke. Hvis du gør dette, er Gmail stadig kun et klik væk.

i Indbakke skal du navigere til Indstillinger > andet og derefter klikke på “omdirigere Gmail til inbox.google.com.” du vil se et Gmail-link dukke op i din hovedmenu, hvilket giver dig nem adgang til den originale platform.

den gode nyhed om alt dette er, at mens indbakke kan være vinderen af krigen, behøver du ikke at vælge en side.

selvfølgelig vil dit liv sandsynligvis være meget lettere, hvis du holder fast i en platform, men Google gør det nemt at skifte frem og tilbage mellem de to. Da alt hvad du gør i den ene app opdateres automatisk i den anden, behøver du ikke bekymre dig om at tage den forkerte beslutning ved at prøve indbakke.

så gå videre, give Indbakke en chance. Du kan altid skifte mening senere!

(plus, når du rammer indbakke nul i Google Indbakke, vil du blive belønnet med en blå, solrig himmel. Hvad kunne være mere motiverende end det?)

Elsker At Lære E-Mail-Hacks Som Disse?

hvis du er sulten efter endnu mere E-mail marketing viden, læse vores e-mail marketing eBook.

mens denne e-bog er rettet mod bilforhandlere, kan indholdet lære enhver virksomhed, hvordan man engagerer dine kontakter med vores afprøvede e-mail-strategier.

Leder du efter hjælp til din e-mail marketing? Klik nedenfor for at lære mere og se, hvordan vi kan hjælpe.

 LÆR OM E-MAIL MARKETING MED 9 SKYER