Hyatt Grand Bed madras (Sealy Posturepedic) anmeldelser

omg!!! Jeg er endelig udstationering på dette forum. Jeg kan huske, at jeg kom her et par måneder tilbage, da jeg havde brug for hjælp til at købe en ny madras til min søster! Jeg fandt så mange indlæg, at jeg blev forvirret. Jeg er klar over nu, at jeg ikke var opmærksom på mange af madrasbetingelserne, men jeg lover denne gang, jeg har læst :p. Alligevel, jeg kommer til sagen.
jeg boede på Hyatt Regency i CA et par nætter siden og blev sovet på Hyatt Grand seng! Jeg må sige, det var den bedste søvn, jeg havde haft i måneder. Madrassen jeg har lige nu er fint, men det bliver ret gammelt, og jeg vil meget gerne skifte det til denne model, som jeg mener er en Sealy Posturepedic.
da jeg boede der til arbejdsformål, havde jeg ikke meget tid til at dase rundt på madrassen. Men den afslappede følelse, jeg oplevede lige efter jeg vågnede, var ny for mig.
det, der overraskede mig endnu mere, var det faktum, at jeg var ret stresset med arbejde og alligevel fik fantastisk søvn (hvilket sjældent sker). Det viste sig bare, at jeg ikke var i en ferie syndrom slags situation, som de fleste mennesker oversætte til en god nats søvn!
hvad er dine synspunkter på deres seng. De synes ikke at være til salg længere…