Sådan finder du en ejendomsmægler, der forstår investeringsejendomme

investeringsejendomejendomsinvesteringsejendomme kan hjælpe med at få mere indkomst, øge kreditpræstationen og give økonomisk sikkerhed. Før du vælger en investeringsejendom, skal du forstå ejendomsmarkedet i lokalområdet. Den mest effektive måde at gå om denne proces er gennem en erfaren ejendomsmægler, der forstår branchen. Her er nogle nyttige tip til at sikre, at du stiller de rigtige spørgsmål for at fastlægge den rigtige ejendomsmægler.

UpNest_BL_RT_ 140_50 Spar tusinder på en ejendomsmægler med UpNest i dag!
få op til $16.000 tilbage, når du køber et hjem. Gratis Service, Ingen Forpligtelse.

1) Find en investering Ejendomsmægler med erfaring

ligesom ethvert erhverv, før du ansætter nogen, tage et kig på deres CV og erfaring. En ejendomsmægler, der forstår investeringsejendomme, vil have casestudier og referencer fra tidligere kunder, der tidligere har arbejdet med ham eller hende. Undersøg de egenskaber, der diskuteres i hvert casestudie for at sikre, at de tilbudte referencer og oplysninger er nøjagtige.

2) kender ejendomsmægleren lokalområdet?

forståelse af lokalområdet er en uvurderlig egenskab i fast ejendom. En ejendomsmægler, der har erfaring i byen/byen, vil have en bedre forståelse af investeringsejendommens værdi. Uanset om det er en kommerciel investering, eller du tager et stik ved at blive udlejer for første gang, skal en ejendomsmægler, der kender kvarteret, være i stand til at hjælpe med at besvare følgende spørgsmål;

– hvad er de videresælge kapaciteter?

3) forbindelser – Det handler om, hvem du kender

du har hørt sætningen hele dit liv “det handler om, hvem du kender.”Dette gælder, især i en verden af investeringer i fast ejendom. En person, der har specialiseret sig i investeringer, vil være velbevandret i samfundet og modtage muligheder, før ejendommen endda rammer markedet. Det første spørgsmål, du skal stille en potentiel Ejendomsmægler ,er ” har du de rigtige forbindelser for at sikre, at denne proces går glat?”

4) forstår ejendomsmægleren ROI?

investering mæglere er altid på udkig efter de bedste tilbud til deres kunder. At finde en god aftale er stor, men forståelse ROI er bydende nødvendigt. Før du vælger en ejendomsmægler, skal du sørge for, at de forstår dine økonomiske mål for investeringen. Dette er vigtige punkter at bringe op til ejendomsmægleren, så han kan hjælpe dig med at finde den rigtige ejendom til at nå dit mål;

– jeg investerer for at videresælge inden for 5 år
– ejendommen vil blive brugt til at skaffe yderligere indtægter gennem leasingaftaler
-jeg planlægger at ordne ejendommen for at sælge den til en højere præmie

5) investerer ejendomsmægleren i ejendomme

når du først har talt med et par kandidater, vil du opdage, at en masse investeringsejendom også investerer sig selv. Find en ejendomsmægler, der har investeringsejendomme, fordi de vil have førstehånds erfaring, hvilket betyder færre fejl, mindre gætte og mere tillid. Vær ikke bange for at spørge din ejendomsmægler spørgsmål om deres egne erfaringer, prøvelser og trængsler, og hvordan de blev en succes.

Find en top investeringsejendom Ejendomsmægler gratis med UpNest!

hvis du sælger eller køber et hjem, skal du indsende en gratis, uforpligtende anmodning i dag! Med UpNest modtager du forslag fra topagenter, så du kan finde den rigtige agent til dine investeringsbehov. Vi parrer dig top, lokale agenter, så arbejd med en erfaren ejendomsmægler, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige investeringsejendom.

arbejde med en Agent, der forstår at investere
UpNest agenter få din fast ejendom investere