‘Super Troopers 2’: er det alderen, eller har vi?

den vildt succesrige Kickstarter-kampagne, der finansierede efterfølgeren, beviser, at publikum stadig er der for “Super Troopers”, men vil fans få et afkast på deres investering? Medlemmerne af Broken firben kan stadig klemme ind i deres uniformer, men de næsten to årtier af slid på deres shtick begynder virkelig at vise.

reklame

denne gang tappes drengene fra Vermont-Motorvejspatruljen, vanæret og fungerende konstruktion efter noget, der kaldes “Fred Savage incident”, af guvernøren (Lynda Carter) for at lede et overgangshold for at bringe en lille canadisk landsby under det amerikanske flag efter en revurdering af grænsen. Når de prank-besatte besætningsmedlemmer møder deres monterede Canadiske rivaler, en all-out krig følger. De snubler også over nogle smuglede smuglervarer, så historien har et minimum af “politiarbejde.”

Costar og instruktør Jay Chandrasekhar og hans costars og køer — Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter og Erik Stolhanske — anvender en løs formel på” Super Troopers 2″: ordspil, fysisk komedie, stoffer, lejlighedsvis nøgenhed, et slagsmål hvert 15.minut og et kakofont rock soundtrack, der jackhammers væk irriterende i hver scene.

den komplicerede seksuelle politik i den ødelagte Firbenstil kommer helt til overfladen i “Super Troopers 2” — måske ser det nu en anden linse, som man kan se det med, eller måske lænede troppen sig alt for hårdt på homofobt og seksistisk materiale.

reklame

så filmen er fyldt med homoseksuel panik. Kom nu, fyre-det er 2018. Vi har ægteskabsligestilling. “Skævt øje “er et hit,” RuPaul ‘s Drag Race” er på VH1. Troede du, at” HLR kysser ” vittigheder skulle flyve? Hver prank er en seksuel overtrædelse mellem mænd og mænd for at skrige og skrige “moder!”i en slags bisarr heteroseksualitetskonkurrence. Det er som at blive fanget i et mørkt rum med en flok meget højt ottende klasse drenge. Bortset fra drenge i ottende klasse er disse dage sandsynligvis langt mere oplyste.

den voldsomme seksisme er også værd at bemærke. Vi starter med nogle aggressive vittigheder om ogling af kvinders kroppe, går videre til kønsvæddemål og ender med en løbende kneb om Thorny (Chandrasekhar), der udvikler en afhængighed af canadisk kvindelig Viagra. Bivirkninger omfatter amning, hårtab, urimelig crankiness og en dårlig følelse af retning under kørslen. Ja, det er vildt stødende, men det er også så corny og forældet, at du næsten føler dig dårlig for dem.

men canadierne får det værste. Broken firben tager en side fra Kevin Smiths bog og bruger Canada som landet “sikkert” nok til at pille med nationale stereotyper og forfærdelige accenter. Hvis det var noget andet land, ville filmen blive boykottet. Men selv før de dårlige franske accenter trækkes ud, er det næsten umuligt at dechiffrere sproget “Super Troopers 2”, en hurtig ild af stønnværdige ordspil, vulgariteter og fornærmelser, leveret med det højeste niveau af sarkasme-med undtagelse af Heffernan, der forbliver fuldt engageret i at bebo antagonisten Farva, og den eneste kunstner, der er værd at se på.

reklame

har jeg ændret mig så meget, at jeg ikke kan finde det sjovt mere? Nah. Broken firben har ikke ændret sig nok til at holde trit med tiden og vende en dårligt nedbrudt kopi af originalen. Uaktuelle, unfunny og offensiv er ganske hattricket.

‘Super Troopers 2’

bedømmelse: r, for rå seksuelt indhold og sprog overalt, stofmateriale og noget grafisk nøgenhed

reklame

køretid: 1 time 40 minutter

afspilning: Generelt udgivelse

se de mest læste historier i underholdning denne time “

reklame

filmtrailere

[email protected]