The Guardian Fall Team Blog

i hierarkiet med faldbeskyttelse er faldfastholdelsessystemer altid det foretrukne valg.

årsagen til, at faldbegrænsning foretrækkes frem for faldstop, er enkel: sikkerhedsudstyret forhindrer fald forebyggende snarere end at vente på, at en arbejdstager falder, før han arresterer dem. Derudover elimineres udfordrende postfaldsscenarier, såsom udførelse af en hurtig og effektiv redning, når faldfastholdelsessystemer anvendes.

på grund af fordelene ved faldfastholdelsessystemer øges de i popularitet, og der er derfor behov for forbedret uddannelse på visse designovervejelser.

ANSI 359.6 angiver specifikationer og konstruktionskrav til aktive Faldsikringssystemer, som omfatter krav til faldfastholdelsessystemer. Følgende spørgsmål & A vil tjene til at besvare mange spørgsmål, der ofte stilles vedrørende designkrav til faldfastholdelsessystemer:

spørgsmål: kan en Selvindtrækkende livline bruges i et faldfastholdelsessystem?

A: Selvindtrækkende livliner bør ikke anvendes i faldfastholdelsessystemer, medmindre kablets fuldt udrullede længde ikke gør det muligt for arbejdstageren at nå faren. For de fleste applikationer, en fast længde eller Justerbar længde lanyard er det foretrukne tilslutningsudstyr til faldfastholdelse, fordi de eliminerer usikkerheden om den samlede lanyardlængde.

spørgsmål: skal der anvendes In-Line horisontale Livlineenergiabsorbenter i faldfastholdelsessystemer?

A: Energiabsorbenter (på den vandrette livline) anbefales på faldfastholdelsessystemer, men designingeniøren skal sikre, at energiabsorberen ikke indsættes under normal brug og forårsager systemafbøjninger, der kan resultere i uventet positionering for brugeren.

spørgsmål: skal faldafstand overvejes i faldfastholdelsessystemer?

A: Nej. I faldfastholdelsessystemer behøver faldafstanden ikke overvejes, hvilket er en af deres vigtigste fordele. Designingeniøren skal dog tage brugerfejl i betragtning, da enkle fejl forårsaget af manglende træning eller dårlig udførelse hurtigt kan gøre tilbageholdenhed til anholdelse.

spørgsmål: hvilken kraft skal bruges til at designe midlertidige fastholdelsesankre?

A: midlertidige fastholdelsesforankringer kan konstrueres til en kraft på 400 pund pr. Alle midlertidige fastholdelsesforankringer skal konstrueres, installeres og anvendes under tilsyn af en kvalificeret Person.

e: Kan permanente faldfastholdelsessystemer konstrueres til en kraft, der er lavere end 5.000 pund?

A: permanente faldfastholdelsessystemer, såsom enkeltankerpunkter og vandrette livslinjer, skal være konstrueret til faldstop. Årsagen til dette krav er at beskytte mod utilsigtet misbrug, der kan forekomme i systemets levetid. Som et resultat skal permanente faldfastholdelsessystemer også overholde standarder for faldstop. En sikkerhedsfaktor på mindst 2 skal opretholdes ved evaluering af systemer for værst tænkelige belastninger under en faldarrest begivenhed. En fælles kraft, der bruges til et faldsikringssystem, er 3.600 pund, men designværdier varierer baseret på en række faktorer, såsom antallet af brugere og mængden af ankre eller vandrette livslinjer, der bruges.

design af et permanent faldfastholdelsessystem kan gøres let, så længe du har alle dine spørgsmål besvaret på forhånd. Hvis du har flere spørgsmål om emnet permanente faldfastholdelsessystemer, er du velkommen til at kontakte mig via e-mail på denne e-mail-adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at kunne se det. eller på 1.800.466.6385.