håndtering af følelsesmæssig Stress, når du flytter langdistance

flytning er et stort job, og det kan tage en vejafgift på dig – fysisk, følelsesmæssigt og socialt. Der er så mange bevægelige dele (ingen ordspil beregnet); så mange bolde at holde i luften, at det er en opskrift på angst og depression selv blandt de mest mentalt sunde af os. Faktisk er der endda et navn til det – flytningsdepression. Hvorfor bevæger sig så hårdt, og hvordan kan du klare den følelsesmæssige stress?

hvorfor bevæger sig så stressende?

de siger, at flytning er lige deroppe på stressskalaen med en elskedes død, skilsmisse, jobtab og andre traumatiske begivenheder. På overfladen, det er svært at sidestille at flytte til et nyt hjem med at miste nogen, vi elsker, men der er ligheder i de følelser, vi oplever. I begge situationer, centrale aspekter af vores liv bliver enten fjernet eller forstyrret. At miste en forælder, ægtefælle eller barn tager for eksempel væk fra os en person, der er central for vores væsen og en intenst personlig del af vores liv. På samme måde fjerner flytning til et nyt sted en af vores mest dybt rodfæstede kilder til sikkerhed og komfort-vores velkendte miljø.Vores hjem er et sted for sikkerhed. Det er et privat rum, der i det væsentlige er en udvidelse af os selv. Det er her, vi vender tilbage for at fejre vores sejre, og hvor vi går for at omgruppere og føle os beskyttet i vanskelige tider. Kort sagt, hjemmet er centrum; navet på hjulet, der er vores liv. Ligesom egerne på et hjul går ud fra navet i alle retninger, begynder og slutter alt, hvad vi gør i sidste ende hjemme.

vi er væsener af vane

så stærke og så kloge som vi tror, vi er, vi mennesker er faktisk meget skrøbelige i universets større plan. Og vi er ikke tilfredse med det ukendte og ukontrollerbare. Vi føler et behov for at skabe en følelse af orden, hvor vi kan. Så vi udvikler rutiner. Rutiner er vores ankre i en verden, der er som et hav af konkurrerende strømme og farlige riptides. Vi bruger dem til at hjælpe os med at kontrollere vores miljø og styre vores dage. Faktisk er rutiner så integreret i at afbalancere vores liv, at vi ofte ikke engang er klar over, at vi følger dem. Det gør vi bare.Når vi bevæger os lang afstand, vi skal fysisk dekonstruere vores hjem, og ofte, vi skal følelsesmæssigt løsrive os fra vigtige forhold. Hvis vi flytter til et nyt job, tilføjer vi de ukendte på en ny arbejdsplads, nye kolleger og nye forventninger til at imødekomme. Bunke på, at behovet for at få nye venner, og navigere mærkelige steder, og du har en perfekt storm af forstyrrelser. Med alt det, er det underligt, at bevægelse har en så dybtgående virkning på os? Hvis det hele virker som for meget, skal du ikke bekymre dig. Der er måder at minimere angst og flytning depression.

organisation er nøglen

du kan forberede dig på mange aspekter af at flytte på forhånd. Nej, du kan ikke få venner eller opleve et nyt job, før tiden kommer. Men hvis du forbereder dig godt på de måder, du kan, kan det være lettere at håndtere resten, når du har brug for det. Hvis flytning er stressende, så hvor meget mere så forbereder sig på at bevæge sig, når du er knust for tid? Så hvis du har tid før dit træk, skal du bruge det klogt. For eksempel, så snart du træffer beslutningen om at flytte, kan du:

  • start en tjekliste over opgaver, du skal udføre (og når du vil have dem udført);
  • sortere og pakke varer, du ikke bruger regelmæssigt; og
  • lær så meget som muligt om din nye placering.

at holde dit hjem og ejendele fysisk organiseret før og under flytningen vil reducere stress. Indsamling af oplysninger, der hjælper med at de-mystificere dine nye omgivelser, hjælper også.

Bliv fokuseret og hold et klart hoved

du ved, at du starter en stressende proces, så vær på vagt. Vær opmærksom på dine følelser. Når du ikke er fokuseret, er det let at lade dine følelser kontrollere dine tanker. Det er ikke godt. Hvorfor? Fordi følelser ofte er irrationelle og overdrevne, og de brænder vores frygt. Dette brænder igen angst. Så, i stedet, gør det modsatte! Prøv at få dine tanker til at kontrollere dine følelser. De siger, at hovedet skal styre hjertet, og det er sandt. Når du undersøger dine følelser på en kølig, rationel måde, vil du opdage, at det er lettere at forhindre dig i at sprænge dem ud af proportioner.

Hav Tillid!

ja, du har meget at gøre. Ja, det kan være overvældende, og endda skræmmende. Men at føle sig selvsikker er halvdelen af kampen. Sandheden er, angst og depression er ægte, men de kommer indefra, og du kan kontrollere dem. Inderst inde, du ved, du har fået dette dækket! Så bliv rolig, tag et åndedrag, og gå ud. Her er et fredeligt og vellykket træk.