jeg underviser fordi …

hvorfor underviser du? Fordi det fylder dig med glæde at se eleverne lære? Fordi du ønsker at give tilbage? Fordi du ikke kunne forestille dig at gøre noget andet? Her vejer et dusin Plus TpT ‘ ers ind med hjertelige og ærlige ord om, hvorfor de underviser.

jeg underviser fordi …

… for nogle studerende vil jeg være den eneste person, der tror på dem. For nogle studerende er jeg den eneste, der opmuntrer dem, hjælper dem med at tro på sig selv og får dem begejstrede for at lære. Jeg underviser, fordi jeg elsker historie, og jeg elsker at gøre det sjovt for teenagere. Jeg sætter en ære i at se en studerende endelig *få* et koncept og forstå, at historien ikke kun er i fortiden. Jeg elsker det, når en studerende stiller mig et spørgsmål, jeg ikke kan svare på stedet, fordi det betyder, at jeg har mere at lære. Jeg underviser, fordi intet andet er så udfordrende eller som givende. – Stephanie ‘ s History Store

 glade dage i første klasse … betydningen af uddannelse har altid været indgroet og værdsat i min familie så længe jeg kan huske. Det er grunden til, at mine forældre forlod alt og alle, de kendte i Vietnam for at immigrere til USA i 1988, og grunden til, at mine søskende og jeg er velsignede over at have det liv, vi har i dag. – Glade dage i første klasse

… klasseværelset er et af de steder, jeg er mest hjemme. Undervisning giver mig evnen til at være kreativ, at løse problemer, at være meget bevidst i planlægningen — men alligevel fleksibel nok til at smide det hele ud af vinduet, hvis dagen kræver noget andet. Jeg elsker, at ikke to dage nogensinde er ens. – the2teachers

… jeg er i stand til at opbygge et fællesskab af elever, tænkere og problemløsere. Mit klasseværelse er, hvor jeg er ansvarlig for at fremme færdigheder og viden, som mine studerende har brug for for at fungere i dagens verden. Det er deres sikre sted. Jeg lærer dem at blive kreative og innovative. Jeg lærer dem, at det er OK at lave fejl. De har magten til at blive katalysatorer for forandring. Jeg har det privilegium at se det udfolde sig, når jeg er i deres nærvær. – Sandra Naufal

Ashleigh… jeg føler, at det er et så vigtigt formål i mit liv. Jeg har lyst til, at de studerende, jeg underviser, har brug for en advokat og nogen, der vil kæmpe for dem, når de klatrer op ad bakke i livet. Jeg vil give mine studerende enhver mulighed for at vokse op til at være glade og produktive voksne. – Ashleigh

… at se børn lære er glædeligt. Jeg underviser, fordi børn kan gøre noget med lidt opmuntring. Jeg underviser, fordi deling af viden er nøglen til voksende børn, der er respektfulde, ansvarlig, ivrig, samarbejdsvillig, pleje, omsorgsfuld, opmærksom, lykkelig, og kærlig. Jeg underviser, fordi jeg har indflydelse og føler mig velsignet hver dag, at dette var det talent, jeg fik. – KinderKay

… jeg ville ønske, at nogen ville have lært mig mere, da jeg var i en øm alder. Jeg havde for lidt information og for mange store følelser, der bankede mig overalt — og det behøvede ikke at ske! Jeg lærer at hjælpe børn med at få mening i verden og ikke blive klumpet af den, så de kan rette op på de fejl, de ved, de kan rette. Vi er verden, men at opføre sig på en kærlig måde og produktiv måde, nogle gange har vi bare brug for lidt mere information gemt i vores lommer. Jeg lærer at fylde lommer-at dele med børnene de stærke små indsigter, jeg ville ønske, at nogen ville have givet mig. – Jeg er Bullyproof Music

 PlayLearnTeach … jeg nyder min rolle som facilitator i andres læringsrejse. Uanset om jeg arbejdede med teenagere, kvidre, eller førskolebørn i klasseværelser eller med at introducere voksne til teknologi, at hjælpe andre med at få adgang til de værktøjer, de har brug for til at blive livslange elever, har været min glæde. – PlayLearnTeach

… jeg brænder for læsefærdigheder! Jeg tror, at læsefærdigheder er grundlaget for al læring. Når eleverne er bedre læsere og forfattere, øges deres præstationer i alle fag, og de er bedre i stand til at tænke og kommunikere deres tanker. Læsefærdigheder er den mest betydningsfulde færdighed, der er nødvendig for at fungere effektivt i skolen, på arbejdspladsen og i samfundet. Det er afgørende for en vellykket uddannelse, karriere og livskvalitet. Literacy gør det muligt for eleverne at blive aktive og uafhængige tænkere og livslange elever, som styrker og sætter dem op for succes i de bestræbelser, de vælger at forfølge! Når folk er i stand til at fungere på et højt niveau af læsefærdigheder, åbnes der døre til muligheder for dem, der ellers ikke ville være tilgængelige — og jeg vil hjælpe med at åbne så mange døre som muligt for mine studerende! – Litterær Sherri

 Jessica Lovler … det er et privilegium at investere i mine studerendes liv. Jeg får disse kiddoer i mit klasseværelse i et skoleår — og jeg ved, at de ikke er derinde ved et uheld. Hver af dem har brug for mig, og jeg har brug for dem. Jeg ønsker, at hver elev skal føle sig værdsat, lyttet til og i stand til storhed. Jeg ser undervisning som et ansvar — og noget, der fortjener at blive gjort godt, med stor indsats og entusiasme. – Jessica Lovler

… det er virkelig familievirksomheden. Generationer af vores familie tilbage til 1880 ‘ erne var undervisere! Vores familie tror på uddannelsens magt på en måde, der er lige så meget en del af, hvem vi er, som hvad vi gør. Mens andre besvarede spørgsmålet: ‘Hvad vil du gøre, når du bliver voksen?’, besvarede spørgsmålet: ‘Hvad skal du lære?’- Alt hvad du har brug for

… jeg ville give ikke-verbale autistiske børn en stemme. – Susan Berkovits

… først blev jeg undervist. Jeg var så heldig at have flere fantastiske lærere i min skolegang, startende med min mor, derefter mit år 8 lærer, og endelig min gymnasielærer. Alle tre var medvirkende til at fremme min kærlighed til at lære. Jeg vil være en person, der gør det for mine studerende, der kommer igennem. – At lære at være fantastisk

 Autism Classroom nyheder-Christine Reeve … jeg kan ikke forestille mig noget mere givende end at se nogen — en studerende, en lærer, en forælder, nogen — lære. – Autisme klasseværelse nyheder-Christine Reeve

… det er en udfordring! At finde ud af måder at motivere og holde eleverne engagerede (jeg er en veteran på 30 år… og ja, tiderne har ændret sig!), mens undervisning endnu mere udfordrende indhold aldrig er kedeligt. Jeg udvikler mig altid, ændrer sig og modnes, når jeg prøver at imødekomme mine studerendes behov. Jeg tror, at mine elever er begejstrede for at lære, fordi jeg er begejstret for at undervise! – To drenge og en far produktioner

… når du elsker og plejer 20-plus studerende, og de elsker og plejer dig til gengæld, er det ret svært at opgive det, uanset hvor travlt, skør, uretfærdig og stressende det kan være. At give videnens gave er uvurderlig. – Amys smarte design

 Fru Schlachter … jeg vil! Jeg har altid ønsket at være lærer, siden jeg var en ung pige, og jeg indgyder mine elever, at du kan være hvad du vil være, hvis du lægger dit sind og hjerte i det! – Fru Schlachter

… der er få ting bedre i verden end at se udseendet af overraskelse og glæde på et barns ansigt, når han eller hun endelig “får det!”Jeg mener det virkelig, når jeg fortæller mine elever, at jeg umuligt kunne være mere stolt af deres præstationer. De er alle mine børn, og de tager alle et stykke af mig, uanset hvor de går i livet. Som lærere rører vi virkelig verden! – Uendelige Muligheder