Mød 2018 største udbydere i Senior Living

2018-listen over de største udbydere inden for seniorliv afslører få ændringer fra 2017. Brookdale, på tre gange størrelsen af No. 2-firmaet på listen, fortsætter med at holde topplaceringen. Faktisk forbliver de samme fem virksomheder i top fem. Dette års liste fanger dog flere spillere, der ikke er inkluderet i tidligere lister, herunder generationer, Charter Senior Living, pil Senior Living og andre, hvilket gjorde det muligt for listen at vokse fra 115 Udbydere i 2017 til 125 udbydere i 2018 for i alt 586.662 senior levende enheder. Blandt kun top 115 viser listerne 4,5 procent vækst i det samlede antal enheder fra 2017 til 2018.

også nyt i år er en liste over de største non-profit-udbydere, hvor National Senior Campuses (NSC) sidder på toppen med mere end 23.000 enheder og placerer den på nr. 6 hvis inkluderet med for-profit udbydere. NSC fokuserer på overkommelige fortsatte pleje pensionering samfund. Dens næststørste konkurrent er den evangelisk-lutherske Good Samaritan Society, med mere end 8.000 enheder, placere den på No. 15 hvis medtaget på listen for-profit udbydere.

baseret på kommentarer fra udbydere vedrørende nylige og fortsatte planer for vækst, synes senior living-industrien klar til endnu en periode med betydelig ekspansion.

handelsrum

mens de to øverste pladser på for-profit-listen forbliver de samme, udløste udvidelser hos Affinity and Life Care Services nogle ændringer i top 10. 4 i 2017 (26.452 enheder) til nr.3 i 2018 (28.825 enheder). I et markant træk flyttede Affinity Living Group fra Nr.11 i 2017 (7.964 enheder) til nr. 9 i 2018 (12.538). Virksomheden har yderligere 40 udviklinger i værkerne.

Senior Lifestyle Corp. er en anden af flere virksomheder, der voksede markant år over år. Den Chicago-baserede udbyder har tilføjet næsten 3,000 enheder siden 2017, stort set ved at udnytte mulighederne, når de opstår, sagde præsident og administrerende direktør Jon DeLuca. “Vækst handler om evnen til at udføre effektivt for os selv og dem, vi formår for. Vi er heldige nok til at være i stand til at se på muligheder som netop det, en mulighed for at styre for nogen og udvide et eksisterende forhold eller opbygge et nyt. Vi har også haft succes med vores udviklingsprojekter over hele landet og vil fortsat være på udkig efter disse muligheder.”

blandt de andre virksomheder, der er på farten i år: Arbor Company voksede med 43 procent, sprang flere pletter på listen til nummer 33, Silverado voksede med imponerende 61 procent, og Integral Senior Living voksede med 59 procent og tilføjede 32 nye samfund under varemærket Solstice Senior Living.

Discovery Senior Living (No. 15) voksede med næsten 1.400 enheder år til år. “Vi ser også en enorm mulighed på kort, mellemlang og lang sigt for både vores branche og vores virksomhed,” sagde Discovery CEO Richard J. Hutchinson. “Specifikt vil vi fortsætte med at udvikle både vores fysiske og programmatiske tjenester, der tilbydes, herunder nye produktlinjer og en model, der er mere personlig til vores kunders ønsker.”

vandmærke pensionering Fællesskaber er et andet selskab, der oplevede en betydelig vækst—38,5 procent. “Vi har altid været opportunistiske og ikke fokuseret på kun specifikke geografiske placeringer,” sagde C. Jill Hofer, vandmærkedirektør for kommunikation. “Vi er i øjeblikket placeret på tværs af 21 stater. Når det er sagt, ser vi på muligheder, der passer til vores eksisterende fodaftryk, hvor vi har en stærk tilstedeværelse, som f.eks. Vi ser en gravitation mod højere barriere-til-entry markeder, som ofte er på kysterne, og ser bestemt en tilstrømning af kapital fokuseret på markedet for assisteret levevis og hukommelsespleje. Mens vandmærke har en række samfund, der tilbyder assisteret levevis og hukommelsespleje, vi er typisk involveret i samfund, der tilbyder uafhængig levevis, assisteret levevis, og hukommelsespleje.”

nyt perspektiv Senior Living, en 21-ejendomsudbyder, der også har enheder spredt over uafhængig levevis, assisteret levevis og hukommelsespleje, planlægger at udvide driften til fem gange sit nuværende antal enheder inden 2025, sagde Ryan Novacsyk, ny Perspective president og CEO. “Væksten kommer fra en kombination af nye byggeprojekter samt fusioner og opkøb undervejs,” sagde han. “Vi har to projekter, der skal bryde jorden i efteråret og to mere planlagt til foråret 2019. I øjeblikket forhandler vi aktivt om fire opkøb og håber at lukke to af dem på et tidspunkt i de næste seks måneder.”

internationale muligheder

med amerikansk belægning forbliver stabil (på 88 procent i 2.kvartal, ifølge National Investment Center for Seniors Housing and Care), har flere virksomheder udvidet deres aktiviteter ud over USA og kapitaliseret på forventede befolkningsbomme og andre faktorer. Blandt amerikanske operatører har Sunrise Senior Living det største antal ikke-amerikanske. ejendomme med 61 boliger i Canada og Storbritannien. Atria har 29 samfund i Canada, mens Merrill Gardens har fire i Kina, Fritidspleje har to i Indien, og Belmont Village har en i Kina.

Merrill Gardens trådte ind på markedet i Kina efter at være blevet kontaktet af en ven af Bill Pettit, præsident for Merrill Gardens’ moderselskab. Cole, administrerende direktør for Merrill Gardens China, var involveret i disse tidlige diskussioner. “Jeg var i jura på det tidspunkt og havde studeret i Shanghai og talte Kinesisk, så de spurgte, om jeg var interesseret i at udforske det,” sagde han. “Vi tog alle en tur rundt i Kina i oktober 2010 og besluttede, at det var værd at forfølge. Vores ejendomspartnere synes begejstrede for denne industris fremtid og bringer os flere projekter. Vi udvider vores ledelsesteam der og foretager flere ejendomsinvesteringer der.”

forbrugerpræferencer i Kina har krævet en vis fleksibilitet. “Vores beboere synes at reagere godt på vores model,” fortsatte han. “Kina har stadig en stærk kulturel præference for at eje hjem og overføre dem til den næste generation. Det har betydet, at ældre boligmodeller, der inkluderer en salgsmulighed, historisk har klaret sig bedre. Imidlertid, vores rene lejemodel ser ud til at få trækkraft, da den kinesiske regering har implementeret politikker for at tilskynde til flere huslejer. Kinas servicesektorøkonomi er også fortsat med at vokse hurtigt, og jeg tror, at den månedlige lejehjælpsmodelmodel er klar til at blive en af de største stykker af senior housing pie i den nærmeste fremtid.”

Niche-Minded

mens flere udbydere tager en afbalanceret tilgang til seniorliv og tilbyder alle plejemodeller langs spektret—fra uafhængig levevis til assisteret levevis til hukommelsespleje—koncentrerer andre deres indsats i et nicheområde. For eksempel er 97 procent af Feriepensionens enheder uafhængige, mens 2,4 procent er assisteret levevis og 0,4 procent er hukommelsespleje; prioriteret Livspleje er 100 procent assisteret levevis, med en lille del af disse enheder dobbelt licenseret til hukommelsespleje; Enlivant er 92 procent assisteret levevis; og Silverado, siden starten, har været en 100 procent hukommelse pleje udbyder. Tilsvarende er LaSalle-koncernens portefølje 94 procent hukommelsespleje, og JEAS er 87 procent hukommelsespleje.

for LaSalle koger fokus på hukommelsespleje ned til en forpligtelse til at betjene seniorer uanset deres evner.

“vores filosofi er, at folk fortjener ekstraordinær pleje, især dem med demens,” sagde Mitchell, administrerende direktør og medejer af LaSalle Group/Autumn Leaves. “Så vi fokuserer først på at imødekomme behovet og sætte standarden i de samfund, hvor vi nu opererer, og udvider kun, hvor vi ser en mulighed for med succes at bringe vores banebrydende pleje til flere mennesker.”

“vi var blandt de første og forbliver en af de største selvstændige hukommelsesudbydere,” tilføjede LaSalle-præsident John Barbee. “Vores ejerskab er 360 grader: vi udvikler, bygger, designer og styrer. Vi er også familieejede og derfor mere adræt. Vores pleje er personlig, forskningsbaseret, og bevist. Alt dette betyder højere kvalitet og stadig mere innovativ pleje af beboerne.”

Continuing care retirement communities (CCRC ‘ er) tilbyder den modsatte tilgang og blev på et tidspunkt betragtet som den nye tendens inden for seniorliv. Brookdales hjemmeside peger på appellen til denne model: “den største fordel ved en CCRC er, at du eller din ægtefælle ikke behøver at bekymre dig om at ændre samfund, hvis din plejebehov ændres i fremtiden. Du vil være i stand til at bo på samme sted, omgivet af de vidunderlige mennesker, du er kommet til at kende og elske.”

dette års liste finder flere virksomheder, der stadig opererer i CCRC-rummet, herunder Brookdale, Five Star og Erickson Living. “Vores CCRC-beboere tiltrækkes af de faciliteter, der er unikke for hvert sted og fremragende levevilkår. De vil have tjenester af høj klasse såvel som det sociale miljø,” sagde Ryan Vilson, Brookdale senior vice president of sales og chief vækst officer.