undervisning vækst tankegang i klasseværelset med 9 kraftfulde strategier

2454shares
  • 217
  • 2236
  • 1

9 kraftfulde måder at undervise vækst tankegang i klasseværelset, herunder magt endnu, Lære af fejl, og måder at imødegå udfordringer.

undervisning vækst tankegang i klasseværelset
børns trossystemer brændstof deres præstationer og akademisk succes i klasseværelset. De vil acceptere, hvad de har lært om deres egne evner og potentiale, og vi som lærere har mulighed for i vores klasseværelser at fodre dette ved at undervise i væksttankegang.
kraften i elevernes tro på sig selv påvirker dem dybt. Vækst tankegang er meget tæt forbundet med selvværd. Et barn med meget lidt selvværd vil ikke klare sig så godt som et barn, der tror, at han/hun kan og vil. Børn kan udvikle en væksttankegang i en tidlig alder, og det er vores opgave at fremme en væksttankegang i klasseværelset så meget som muligt. Hvis vi går glip af muligheden, vedtager de muligvis ikke denne værdifulde egenskab.

Hvad er en “vækst tankegang”?

først og fremmest er det vigtigt at forstå, hvad udtrykket “væksttankegang” betyder. Vækst tankegang er det stik modsatte af en fast tankegang. Hvis et barn har en fast tankegang, tror de, at de ikke kan ændre deres karakter, kreativitet eller potentiale for succes. Men i modsætning hertil har en væksttankegang et mere positivt syn, da et barn mener, at han/hun har kontrol over deres succeser og fiaskoer. Hvis et barn har en væksttankegang, kan de se på klasseværelsesopgaver med en “go-getter” – holdning og er i stand til at hoppe tilbage fra udfordringer med et optimistisk synspunkt. Når de fejler noget, forstår de, at de kan bruge denne oplevelse til at lære nye måder at opnå vækst mod et mål.

undervisning vækst tankegang i klasseværelset: 9 kraftfulde metoder

give opnåelige udfordringer.

studerende skal have klare og koncise skridt til at tage for at nå et mål. Uanset om det er, hvordan man løser et matematisk problem, eller hvordan man skriver et afsnit, er mindre mål opnået over en periode lettere at styre. Ved modigt at forsøge mindre trin, der fører op til et større mål, vil den studerende i sidste ende få en følelse af succes og præstation. Til gengæld vil de være mere tilbøjelige til at lægge den nødvendige indsats på mere komplekse opgaver. Den tillid, der er nødvendig for at opnå, er bygget af en række mindre resultater.

Giv muligheder for at møde forhindringer.

du ønsker ikke, at alt skal komme let for dine studerende. At give dem kun lette opgaver og rose dem eller give uberettigede belønninger vil være kontraintuitivt for dine mål. At lære en væksttankegang kræver udfordringer. Gå videre og giv dem udfordringsordene på deres staveliste eller den komplekse skriveopgave. Dette er forhindringer, som de skal være i stand til at møde, og det giver dem den praksis, de har brug for for at opbygge en væksttankegang om “dette bliver svært, men jeg vil prøve at følge de trin, jeg kender til at tackle det.”

undervise og modellere gode holdninger.

Find nogle gode kvalitet vækst tankegang bøger til at læse højt, der udtrykker eller viser eksempler på en vækst tankegang. En af mine favoritter er Flight School af Lita Judge, hvor en bestemt lille pingvin opnår sin drøm om at flyve på trods af hans mange forhindringer og tilsyneladende uarbejdsdygtighed. Du kan også modellere gode holdninger ved at tale højt, når du løser ethvert problem og verbaliserer din tankeproces. Brug ord, der viser, at du er vedvarende, selvsikker og dygtig, og lær børnene, hvorfor du taler til dig selv på sådanne måder. Opmuntre dem til at tale til sig selv på den måde også.

Lær at acceptere konstruktiv kritik.

det er vigtigt, at børn lærer tidligt om, hvordan man accepterer konstruktiv kritik og bruger den som et springbræt for vækst. For at gøre dette skal de se moderate niveauer af kritik fra passende kilder som en god og hjælpsom ting. At lære dem Dette er ingen nem opgave. Nogle børn kan være meget følsomme og har ikke det nødvendige perspektiv for at modtage konstruktiv kritik. Vær sikker på, at når den gives, tilbydes den konstruktive kritik taktfuldt. Og når du tilbyder det, skal du sørge for at uddele det med nåde og venlighed med vægt på de nøjagtige skridt, et barn skal tage for at nå det potentielle mål. Tag dig tid til at undervise i en mini-lektion eller to om, hvad konstruktiv kritik er, hvorfor den gives, og hvordan den skal høres og modtages.

Vis fejl som læring.

børn vil hente deres signaler fra dig – hvad du siger, hvordan du reagerer, og hvad du gør ved fiasko vil også bestemme deres holdninger. Når det er muligt, skal du udtrykke fiasko i termer, der er mere positive. I stedet for at sige “du mislykkedes”, siger “din indsats var ikke 100%” eller “din holdning til denne opgave manglede” eller i det mindste”, tog du ikke alle de nødvendige skridt.”Benyt lejligheden til at gennemgå de handlinger eller trin, der er nødvendige for at opnå, og opmuntre dem til at prøve igen og øve det, de nu har lært af oplevelsen af ikke at opfylde forventningerne.

Giv gruppelæringsmuligheder.

børn lærer ved at samarbejde i grupper, at deres indsats og deltagelse resulterer i en gruppes succes. Deres ansvarsfølelse for deres gruppes præstationer vil anspore dem til at prøve hårdt. Som et resultat vil de føle en følelse af succes efter afslutningen af aktiviteten og opbygge tillid, der spreder sig til andre aktiviteter.

fejre succeser og minimere fejl.

hvis det er muligt, belønne børn for deres positive livssyn og fange dem i den handling at vise en vækst tankegang. Lyt opmærksomt til samtaler med dem, og ros dem mundtligt, når du hører kommentarer eller ser adfærd, der viser hårdt arbejde, beslutsomhed, følger trin/procedurer eller taler bekræftende til sig selv eller til deres jævnaldrende. Når der opstår fejl, skal du vise dem måder, de kan lære af oplevelsen og fortælle dem mundtligt, i stedet for bare at give dem en karakter. Giv dem muligheder for at forbedre dårlige præstationer ved at undervise igen og give chancer for at gentage eller redigere deres arbejde, efter at der er givet konstruktiv kritik.

Giv muligheder for at fejre andres succes.

tilskynd eleverne til at dele glæden ved en anden elevs præstation i et område. Ros og beløn andre ting end intelligens eller gode karakterer. Når du giver feedback eller ros offentligt, prøv at undgå at sige “Elisabeth er så smart,” og sig i stedet “se på, hvor godt Elisabeth tog mine instruktioner og fulgte dem til en T,” eller “tillykke til Elisabeth for at have gjort en så god indsats i denne opgave.”

Lær udholdenhed og kraften i endnu

studerende skal lære tidligt, at det ikke bliver let at lære nye ting. Det kræver indsats og udholdenhed. Lær dem, hvad dette store og magtfulde ord betyder gennem klassediskussioner, deling af eksempler og ros dem for deres indsats. Tilskynd eleverne til ikke at give op, når tingene bliver hårde, og fortæl dem, at hvis de ikke kan gøre noget nu, betyder det ikke, at de aldrig vil. Sig “Du kan ikke gøre dette endnu, men fortsæt!”Ordet er endnu en magtfuld. Tilskynd eleverne til at bruge det selv, når de sidder fast eller føler sig frustrerede. De vil føle sig bemyndiget til at” fortsætte med at svømme ” som Dory ville sige!

undervisning vækst tankegang - Jeg kan endnu ikke plakat anker diagram

disse 9 teknikker til fremme og undervisning vækst tankegang i klasseværelset er generelt accepteret som bedste praksis. Hvilke strategier bruger du, når du underviser i væksttankegang i dit klasseværelse?

ressourcer til undervisning vækst tankegang

gratis Mantra plakater& farvelægning ark

her er en freebie for dig at bruge i dit klasseværelse. Giv eleverne en vækst tankegang mantra plakat til at farve og dekorere. Hæng i klasseværelset eller tag hjem for at lære familier om væksttankegang. Klik på billedet for at hente.

undervisning vækst tankegang-mantra plakater og farvelægning ark

vækst tankegang ressourcer

for det komplette sæt af vækst mantra plakater, lektioner, aktiviteter, og mere, Klik her.

undervisning vækst tankegang er enkel med denne læseplan for K-2, som omfatter 5 detaljerede, forskningsbaserede lektioner fyldt med hands-on og opmærksomme aktiviteter. Lær børn om deres elastiske hjerne, en fast og vækst tankegang, udholdenhed, lære af fejl, fejl, udfordringer og kraften i endnu.

 undervisning vækst tankegang i klasseværelset med en vækst tankegang enhed for K-2

se videoen for at se vækst mindset enhed for K-2 i aktion!

undervise kvaliteter 3-5? Den komplette vækst mindset enhed for 3-5 omfatter tonsvis af nyttige lektioner og aktiviteter til at hjælpe ældre børn opbygge en vækst tankegang, lære om de dele af hjernen, og hvordan man kan sætte smarte mål. Klik her for at se alt inkluderet.

 vækst mindset aktiviteter-vækst mindset enhed for 3-5

se videoen for at se vækst mindset enhed for 3-5 i aktion!

mind + heart social Emotional Learning Curriculum

Leder du efter flere lektioner og aktiviteter for at hjælpe med at undervise i væksttankegang og social-emotionelle færdigheder? Tjek mind + heart sel-læseplanen!

 mind + heart sel curriculum indeholder en enhed af undervisning vækst tankegang

15 bøger og videoer til klasseværelset

15 vækst tankegang bøger og videoer til klasseværelset

 vækst tankegang aktiviteter for elementære studerende

vækst tankegang aktiviteter for elementære studerende

 undervisning følelser for børn

følelser for børn